Hoe klanten ons beoordelen

 

Fam. Visser, Januari 2022

Wij zijn erg blij dat we met jullie ín zee zijn gegaan voor het plaatsen van onze keuken. Het Intake gesprek met Robert was erg plezierig, de offerte uitgebreid en vooral duidelijk. Het is heel prettig als afspraken nagekomen worden en dat was bij jullie steeds het geval. De diverse personen die bij ons werkzaamheden kwamen uitvoeren waren stuk voor stuk fijn om mee te werken. Er werd erg netjes gewerkt en mensen waren altijd bereid mee te denken als we een vraag hadden.
Jullie hebben het ook nog voor elkaar gekregen op het laatste moment nog een schilder te regelen en zo de belofte om het voor kerst klaar te hebben toch nog na te komen!
We danken jullie voor de service en wensen jullie een prachtig 2022!

Mw. Klaasse, dec 2021

"Voordat Keukenbouwersplus mijn keuken kon plaatsen, moest er behoorlijk wat verbouwd worden. Hoe vaak hoor je daar geen horrorverhalen over. Nou, niet bij Keukenbouwersplus. Natuurlijk gaan er kleine dingen mis. Maar het is fijn als beide partijen flexibel zijn, meedenken en niet te beroerd zijn om een stap extra te zetten. Iedereen met wie ik werkte, was even vrolijk en opgeruimd. Zelfs na het sjouwen van al het materiaal naar de derde verdieping... Dus: ben je op zoek naar een partij die jouw keuken kan plaatsen? Dan zou ik niet verder zoeken, maar gewoon even naar Mill bellen."

Cornelissen, december 2021

Hallo Team,
Bedankt voor alle inzet. Er zijn diverse medewerkers van uw bedrijf hier geweest en allen prettig en netjes in de omgang.
Ik ben tevreden met het eindresultaat en hoe de vragen van mijn kant opgelost zijn.
Door de drukte is er niet altijd ruimte voor bezoek of snelle reactie. Dit is een puntje van aandacht.

Dhr. van der Star, november 2021

Dank voor de prettige samenwerking en het uitstekende werk dat jullie geleverd hebben. Een bedrijf waar je op kunt rekenen.

Familie van der Meijden, Boxtel, april 2021

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met KeukenbouwersPlus B.v.
Alles is netjes afgestemd en vooraf gecommuniceerd. Meer/ minderwerk volgens afspraak. De monteur heeft de keuken zeer nauwkeurig en netjes geplaatst.
We hebben even geholpen met de zware kasten maar zelfs dat was van te voren afgestemd. We zijn erg blij met de keuken.
Keukenbouwersplus…echt een pluspunt +++😊

Familie Dijkhuis Berkel-Enschot, april 2021

Beste Keukenbouwersplus,

5 sterren voor uw bedrijf! Vriendelijke medewerkers, prettige samenwerking, een luisterend oor en ook nog eens perfecte voorbereiding, plaatsing en afwerking van de nieuwe keuken. Heel fijn dat er geregeld contact opgenomen werd n.a.v. vragen en direct service ingeregeld als nodig. Ik kan jullie van harte aanbevelen!

Edwin, februari 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid.
Wij hebben dit bedrijf als aannemer voor onze nieuwe keuken gehad. Het begon met een heel zorgvuldige duidelijke offerte en bespreking vooraf. Zij hebben voor ons het sloopwerk, loodgieterswerk, elektra, timmerwerk, stucwerk en schilderwerk uitgevoerd en de vloerverwarming gelegd. Ook is de gehele keuken geïnstalleerd door dit bedrijf. Dit alles naar grote tevredenheid. Er is netjes en heel nauwkeurig gewerkt en alles is perfect gegaan. Ik kan iedereen aanraden voor aannemers werk in de keuken dit bedrijf in te schakelen.

Februari 2021, Familie Krijgen-Heijker, Oisterwijk

Het is al weer even geleden, maar desondanks wil ik u laten weten dat uw bedrijf onze keuken naar volle tevredenheid heeft geplaatst. Uw mensen waren vakbekwaam, meedenkend en heel vriendelijk en voorkomend. Zij deden hun werk met aandacht en zorg. Wij hebben elke dag plezier van onze nieuwe keuken!

Schoofs Groesbeek Jan 2021

De monteur heeft alles zeer nauwkeurig gemaakt. Ik ben 100% tevreden. Ook de communicatie met de elektricien was helemaal duidelijk. Er is ook extra werk bijgekomen maar daar is correct over gecommuniceerd.

Mw. Vos, Gorinchem, dec 2020

Wij zijn super tevreden over de montage van de keuken. Zelden zulk vakwerk gezien. De monteur was geconcentreerd aan het werk en heeft keihard gewerkt. Heel vriendelijk en correct.

Dhr. Metz, november 2020

De verbouwing van onze keuken is ter hand genomen door het team van Keukenbouwersplus.
Wij zijn daar zeer tevreden over!
Ze leveren echt vakwerk, maken waar wat ze vooraf beloven en toezeggen.
Het resultaat is er dan ook naar. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

B.G. Arends, nov 2020

Wij zijn heel tevreden over Keukenbouwersplus. Er is steeds tijdig en helder gecommuniceerd en qua planning verliep alles keurig volgens schema. Ook de getoonde flexibiliteit bij de aanpassingen “in het werk” waarderen wij zeer. Het eindresultaat mag er wezen: een mooi afgewerkte nieuwe keuken waar we erg blij mee zijn.

Mw. Leijssen, Eindhoven, november 2020

Bij deze de recensie betreffende de grandioze facelift die het appartement van Mevr. Leijssen door toedoen van keukenbouwers uit Mill ondergaan heeft in samenwerking met anderen geweldige onderaannemers die
geregeld waren door Robert. Geweldige planning gewoon klasse vaklieden en een grandioze samenwerking onderling.
Bedankt.

Fam. Uittenboogaard Breda, okt 2020

Via deze weg willen wij de welverdiende complimenten geven aan het gehele team van Keukenbouwersplus.
Professioneel, flexibel en alles is in een perfecte staat afgewerkt! Ons appartement werd na ieder bezoek keurig en netjes achtergelaten. Onze dank!

Familie Janssens, Geldrop, oktober 2020

Een absolute aanrader dit bedrijf en alle vakmannen die gewerkt hebben aan de totale vervanging van onze nieuwe keuken.
Regie en inmeten door Robert en vervolgens sloop, electra, loodgieter, timmerwerk, stucadoor en de uiteindelijke Keukenbouwers....allemaal precies op schema en even zorgvuldig.
Van harte aanbevolen.

Mevrouw van Cleef, oktober 2020

Mijn nieuwe keuken installeren was een hele klus die door jullie team bijzonder goed is uitgevoerd. Prima mensen die oplossingsgericht denken en handelen. Ook erg prettige mensen om mee samen te werken.
Ik zou Keukenbouwers Plus iedereen kunnen aan bevelen

H.G. Kievit, Eindhoven sept 2020

ALLE vakmensen van Keukenbouwersplus hebben, ieder met hun eigen expertise, excellent vakmanschap geleverd! Mijn keuken is weer een plaatje!!

Bedankt, alle keukenbouwers, voor het beantwoorden van al mijn vragen,
tussentijdse aanpassingen, die flexibel en vakkundig in overweging werden genomen!

Henny en Jo, juli 2020

Deze week zijn twee monteurs bij ons geweest om de tegelvloer te leggen. Het is een tegel van 90 bij 90 cm. Wij zijn zeer tevreden over hoe de vloer gelegd is. Ze krijgen van ons een dikke tien.
Groetjes, Henny en Jo

Familie Valk Berkel Enschot (Juni 2020)

Keukenbouwersplus heeft bij ons niet alleen de keuken geplaatst maar ook veel meerwerk verricht, zowel op het gebied van elektra als op het gebied van timmer- en stucwerk. Wij kregen hierdoor veel verschillende mensen over de vloer; elektricien, loodgieter, timmermannen, stukadoor en keukenzetters, maar ook een “hulpje” in de vorm van een student die dit als bijbaan had. We zijn zeer tevreden over al deze vakmensen. Ze zijn erg goed in hun vak maar ook erg prettig in de omgang. De communicatie verliep erg prettig voor ons. De communicatielijntjes waren kort. Ze waren ook altijd bereid om onze nitwit-vragen geduldig te beantwoorden. Ze hebben ook erg netjes gewerkt, lieten geen rotzooi achter. Wij zijn dan ook zeer tevreden over keukenbouwersplus en kunnen deze zeker aanraden!

Mw Jans, EIndhoven, mei 2020

Ik ben heel erg tevreden met Keukenbouwers Plus! Vanaf het eerste contact had ik vertrouwen in dat de keuken in goede handen was. Heldere uitleg; doortastend intakegesprek. Daarna transparante uiteenzetting van de werkzaamheden, partijen en kosten. De monteurs zijn heel vriendelijk en correct. En tot en met de administratie is iedereen zeer behulpzaam. Kortom; absolute aanrader!