Hoe klanten ons beoordelen

 

Juni 2023, bericht namens een gelukkige keukenkoper

Alle lof voor de uiteindelijke montage van de keuken. De monteurs hebben alles keurig afgewerkt en de problemen naar beste kunnen opgelost. Graag doorgeven aan de monteurs.

Mw. v.W. uit Sleeuwijk - mei 2023 via de keukenzaak

Zojuist was mevrouw van W. hier uit Sleeuwijk.
En die had niets dan lof over de manier dat de keuken geleverd, geplaatst en hoe het meerwerk is gegaan. Dank jullie wel. Op naar de volgende šŸ‘.

San de Vroom, maart 2023

In februari heeft keukenbouwers plus een keuken bij ons geplaatst inclusief de voorbereidende werkzaamheden. Wij hebben (bijna) niets hoeven doen. Er is loodgieterswerk gedaan, elektriciteit aangelegd (inclusief nieuwe meterkast), stucwerk, geschilderd en natuurlijk de keuken gemonteerd. Alle werkzaamheden waren overzichtelijk in een schema met dag en tijd gezet en men hielt zich er ook aan. Alle mannen die wij over de vloer hebben gehad waren allervriendelijkst, dachten mee, leverde goed werk en ruimde aan het eind van de dag de rotzooi op. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Wij raden iedereen aan om met keukenbouwers plus in zee te gaan, het scheelt je heel veel kopzorgen.
Complimenten aan allen die hier aan mee hebben gewerkt!

Dhr. Schild uit Uden, maart 2023

In maart 2023 hebben 3 uitstekende vaklui van Keukenbouwers+ onze keuken snel en vakkundig zonder fouten geplaatst. Een dikke pluim voor Keukenbouwers+

Tineke & Toon, Oosterhout februari 2023

Door Grando Keukens zijn wij in verbinding gebracht met Keukenbouwersplus.
Wij wilden heel graag dat wij voor de montage Ć©n het pluswerk volledig ontzorgd werden en dat bleek bij Keukenbouwersplus in uitstekende handen.
Alle lof voor de hele prettige manier waarop de verschillende mensen bij ons gewerkt hebben.
Er is vakwerk afgeleverd, goed meegedacht en er was vooral een zeer prettige communicatie.
Mark, Twan, Robert, Marcel en Ken bedankt voor het treffen van de voorbereidingen en de werkzaamheden voorafgaand aan de plaatsing van de nieuwe keuken.
Barry en Laurens voor de deskundige montage.
Rens, bedankt voor je snelle reactie op al onze vragen. Kortom, we hebben een topervaring met Keukenbouwersplus.

Frank en Nicole van Lit, Boxmeer, maart 2023

Op advies van de keukenzaak hebben wij Keukenbouwers Plus benaderd voor het aanpassen van leidingwerk, elektra en stukadoren. Daarna hebben ze onze keuken geplaatst en alles afgemonteerd.
Met keukenbouwers Plus hebben wij vakmensen in huis gehaald. Alle stappen zijn duidelijk gecommuniceerd en bij vragen stonden alle medewerkers voor ons klaar.
Van begin tot einde is alles naar wens verlopen en raden wij dit bedrijf zeker aan.


Vriendelijke groeten
Frank en Nicol van Lit.

Ben van Litsenburg, februari 2023

Beste Keukenbouwersplus,
Het pluswerk aan onze keuken is naar volle tevredenheid uitgevoerd en afgerond.
De offerte was duidelijk en na een paar wijzigingen onzerzijds direct aangepast. De uitvoering is perfect volgens de offerte uitgevoerd. De communicatie rond de afspraken, even een dag van tevoren nog bellen, vond ik zeer prettig.
Duidelijkheid in de facturatie, ook in de nacalculatie, is een genot.
Tenslotte met de ervaren en vriendelijke monteurs was het fijn werken.
Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn...... maar zo hebben wij het wel ervaren.
Met vriendelijke groeten
Ben van Litsenburg

Emmy en Andre Godrie, februari 2023

Goeieavond,

Ik wil graag onze lof uitspreken over Gerard die onze keuken geplaatst heeft. Echt een top vakman! Jullie mogen in je handen klappen met een werknemer als Gerard en wij zouden er zuinig op zijn in onze business. Wil je hem een dikke pluim geven? Ik weet niet waar ik verder een goede recensie kwijt kan maar hij verdient het dik.

Mw. Van Leeuwen, Leerdam, januari 2023

Vanmorgen zijn de monteurs geweest om de ombouwkast om te ruilen. Ze hebben het echt uitstekend gedaan, dus onze complimenten. Dat wilde ik even mailen, dus geef dat maar door aan de monteurs

Mw. Herman Eindhoven, januari 2023

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die jullie voor ons hebben uitgevoerd. Alles is gelopen volgens plan. Een geweldig team was voor ons aan het werk. Ik ga al mijn kennissen doorgeven dat wij u van harte aanbevelen. En ook het afval werd meegenemen. Dat vond ik erg netjes.

Familie Janssen Beneden Leeuwen Januari 2023

Hallo keukenbouwers,
Het is misschien een wat late reactie door de eindejaarsperikelen, kerst, etc..... Toch willen we jullie bedanken voor de prettige en vakkundige wijze waarop jullie onze nieuwe keuken een mooi plekje in huis hebben gegeven. Er is duidelijk volgens goed gemaakte afspraken en op een gestructureerde wijze gewerkt. Ook de relaxte Brabantse inslag werkte prima.
Dank hiervoor!

Mw. van der Weijden, dec 2022

Bij het eerste aangename gesprek werd duidelijk aangegeven, wat wel en niet onder de werkzaamheden viel. Dit gesprek gaf mij het gevoel: "dit gaat helemaal goedkomen".
En inderdaad, een aantal vriendelijke en meedenkende collega's hebben de complete installatie van de keuken tot volle tevredenheid waargemaakt.
Een 10 met een griffel voor Keukenbouwersplus.

Familie Buuren Tricht, november 2022

Zeer tevreden kunnen wij terug kijken op het vervangingswerk dat nodig was voor onze nieuwe keuken.
Nadat wij Keukenbouwers + de nieuwe keuken had ingemeten en de groepenkast (E) had geĆÆnventariseerd, zijn de elektra-, water- en gaswerkzaamheden als ook de
de- en montagewerkzaamheden van de keuken correct, vakkundig, volgens planning netjes uitgevoerd door vriendelijke vakmensen.
Wij hebben met deze vaklieden een zeer prettige verbouwingsperiode beleefd waarbij alle werkzaamheden volgens de gemaakte afspraken zijn uitgevoerd.
Dank voor jullie inzet.

Familie van der Veer, nov 2022

Wij zijn erg blij met de reparatie en vervanging van de kast in onze keuken waar wij nog steeds heel erg blij mee zijn.
Het vervangen is snel en netjes verlopen je ziet niet dat er iets is gebeurd en dat is denk ik het mooiste compliment.
Het contact en de oplossingen die wij met jullie beleven verdienen echt de schoonheidsprijs.
Heel erg bedankt.

Thijs en Astrid Bakker, okt 2022

Keukenbouwersplus heeft ons echt ontzorgd in de verbouwing rondom het plaatsen van onze nieuwe keuken met kundige en aardige vakmensen. Het was heel fijn om Ć©Ć©n aanspreekpunt te hebben en de werkzaamheden waren goed op elkaar afgestemd. Zelfs extra dingen die erbij kwamen werd over meegedacht en konden gerealiseerd worden. Echt heel fijn. Er zat enige tijdsdruk op i.v.m. naderende bouwvakvakantie, maar keukenbouwersplus heeft ervoor gezorgd dat het goed en tijdig gedaan werd. Dank daarvoor.

Hartelijk bedankt voor de verbouwing van onze keuken.

O. Muller, Tilburg, okt 2022

De oude keuken was al gedemonteerd en de wanden door een stukadoor behandeld. Toch zag de plaats waar de nieuwe keuken moest komen, er volgens de door Keukenbouwersplus uitgezonden loodgieter en elektricien er nog niet goed uit. Met name de wirwar aan elektrische verbindingen was een punt van zorg. Daarnaast was er ook nog een betonnen kolom aan plafond, dat mogelijk problemen zou geven voor de ophanging van de keukenkasten. Desalniettemin zijn de medewerkers na wat overleg voortvarend aan het werk gegaan. Dit met een uitstekende vakkundigheid en vooral op een rustige beheerste manier, elkaar helpend waar dat nodig was. Kortom, complimenten voor loodgieter Peter en elektricien Daniƫl. Laatstgenoemde is later teruggekomen voor het afmonteren van de electra; ook hier alleen maar goede ervaringen.

Opvallend was dat er maar ƩƩn medewerker voor de werkelijke keukenmontage werd gestuurd. Maar al gauw bleek dat we daar geen zorgen over hoefden te maken. Dominique wist van wanten en wist ook met de grotere en zwaardere onderdelen allƩƩn om te gaan. Ook van hem ging er veel rust uit, zodat je al gauw het vertrouwen kreeg, dat het allemaal wel goed komt!

Al met al een prettige ervaring om onze nieuwe keuken door Keukenbouwersplus te laten monteren! Hartelijk dank!

Fam. Klaasen Wijchen, aug 2022

Door De Haar Keukens (Niftrik) zijn wij in contact gebracht met Keukenbouwers Plus n.a.v. onze aankoop van een nieuwe keuken. Over de hele gang van zaken - van eerste bezoek bij ons thuis, duidelijke communicatie en duidelijke offerte, de afgesproken werkzaamheden, de kwaliteit van het werk en de financiƫle afwikkeling (inclusief aftrek kosten ivm minderwerk) - zijn wij als klant van Keukenbouwers Plus zeer tevreden. Daarom zouden wij Keukenbouwers Plus van harte aanbevelen bij een ieder die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen en te laten plaatsen.
Fam. Klaasen,
Wijchen

Familie Vromans, Udenhout, augustus 2022

Riekie en ik willen het gehele team van Keukenbouwersplus een 10 met een griffel geven voor de korte en vooral hele fijne en prettige samenwerking! Ik heb zelf 50 jaar in de bouw gewerkt, dus ik weet hoe moeilijk het is om een planning voor een keuken op rolletjes te laten verlopen, het ging echt perfect! Stuk voor stuk vriendelijke mensen over de vloer gehad. Bedankt!

Bas de Jong en Linda. Aug 2022

Hey Rens en team,
Wij willen jou en alle bekwame vaklieden die bij ons zijn geweest enorm bedanken voor alle liefde en inzet voor onze keuken! We hopen dat jullie - net als de kabouter op deze kaart - deze zomer lekker mogen genieten en uitrusten van al het harde werk. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor ons DROOMKEUKEN. Groetes!

Jack en Yolanda uit Culemborg. Augustus 2022

Wat een topbedrijf.
Goede communicatie, Rens reageert heel snel.
Vakmensen, die erg netjes werken.
Niet de goedkoopste, maar zeker het geld waard.
Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.