Hoe klanten ons beoordelen

 

Monique en Jean-Pierre de Booij Prinsenbeek juli 2017

Bij ons was het inderdaad niet alleen een keuken plaatsen.
Nieuwe groepen, sleuven maken, leidingen veranderen plus stucwerk dus een behoorlijke klus voor een keuken van maar net 4 meter.
Maar complimenten aan jou vaste team plus de vakmensen die zijn ingehuurd alles tot in de puntjes voorbereid en als er iets kleins niet klopte gelijk of de andere dag opgelost. Met dank aan Robert, Henk , Danielle , Bas en Mitch.
Plus iedereen belde de avond van te voren om te plannen hoe laat ze ongeveer bij ons konden zijn. Top.

Bedankt namens Monique en Jean-Pierre de Booij

Robert en Judith mei 2017

Wij willen graag onze dank en waardering uitspreken over de wijze waarop onze nieuwe keuken tot stand is gekomen.

Onze speciale dank en waardering voor de keukenbouwers van De Klein Keukenbouwersplus. De beide mannen Dimitri en Gerard, hebben voortreffelijk werk geleverd en zichtbaar hun best gedaan om alles zo net mogelijk te monteren. Keuken ziet er super uit en zij hebben overduidelijk en zichtbaar hun best gedaan om alles precies te laten kloppen!
Nogmaals onze hartelijke dank aan het hele team van Grando Son en in het bijzonder Dimitri en Gerard voor de bouw van onze keuken!
Dank jullie wel!!!

Familie Banken Nuenen mei 2017

We hebben inmiddels een Keuken, Badkamer en WC’s laten plaatsen door De Klein Keukenbouwersplus.
Het is allemaal keurig opgeleverd en naar volle tevredenheid. Projectleider Robert heeft planning op voorhand gedeeld en heeft dit als dusdanig ook uitgevoerd, wat erg prettig is voor verdere planning van andere activiteiten in huis. Daarnaast was hij altijd bereikbaar!
Al het personeel die het project tot een succes hebben gemaakt, zijn vriendelijk en prettig in omgang, en allen zeer vakkundig. We konden gewoon gaan werken, zonder ons zorgen hoeven te maken. Werkelijk allemaal toppersoneel.
Uiteindelijk heeft dit alles er toegeleid, dat we met trots naar het eind resultaat kunnen kijken en hiervan ook kunnen genieten.

Fam Banken, te Nuenen.

Familie van der Lee mei 2017

Wij kunnen nu genieten van onze nieuwe badkamer dankzij de vakkundige medewerkers van De Klein.
Het is fijn wanneer een bedrijf met je meedenkt, een nieuwe badkamer installeren kan immers voor een hoop gedoe zorgen.
In ons geval geen gedoe; duidelijke planning en afspraken die naar behoren zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden!

Met vriendelijke groet,

Fam. van der Lee

Familie van Zuilenkom Mierlo mei 2017

Het volledig verbouwen van je badkamer is niet alleen leuk, maar ook ongelooflijk spannend. Want past het allemaal wel, wat je hebt bedacht?
Voor een goede nachtrust, is goede begeleiding onmisbaar. Wat door De Klein Keukenbouwersplus perfect is aangevoeld én opgepakt. Alle installateurs, inclusief stukadoor, timmerman, tegelzetter, elektricien en schilder waren specialisten, die hun vak verstonden. En die voldoende tijd namen voor overleg. Zodat wij díe badkamer hebben gekregen die wij ons wensten. Bedankt!

Familie Haanskorf te Breda april 2017

De Klein Keukenbouwersplus levert wat ze beloven. Via Grando Breda hebben we de montage van de keuken door De Klein Keukenbouwersplus laten uitvoeren. Om daarbij geheel ontzorgd te zijn hebben we alle werkzaamheden om de gehele keuken af te werken daarbij mee laten nemen. Demonteren en afvoeren van de oude keuken, tegels verwijderen, leidingen verleggen, een muurtje verlengen en de muren opnieuw van stuc voorzien. Alles goed uitgevoerd en voor ons zonder zorgen. Na de werkzaamheden ziet de keuken er exact uit zoals ontworpen. Zeker een aanrader voor mensen die de gehele keukenruimte op willen laten knappen.

Groeten, Michael Haanskorf

Familie Joosen Hilvarenbeek april 2017

Wat een lovende recensies! Je zou willen dat het waar was.
Nou, het is waar.
Wij kochten een complete keuken, badkamer en toilet bij Grando Son. De verkopers wezen ons op De Klein Keukenbouwersplus om de werkzaamheden te laten uitvoeren.
We kunnen de lovende recensies alleen maar onderschrijven. Je krijgt te maken met een planner (Robert) die zijn vak verstaat: een strakke planning van drie weken, van dag tot dag beschreven en ook zo uitgevoerd.
Tegelzetter Bas, stukadoor Marcel, elektricien Jeroen, loodgieter Kees, keukenbouwers Henk en Gerard, kitter Peter: allemaal even klantvriendelijk, deskundig en meedenkend. En niet te vergeten Mark de Klein!
Werken netjes, ruimen alles op.
Ook de nazorg is bij De Klein Keukenbouwersplus in goede handen. Wat niet meteen in orde gemaakt wordt, wordt later volgens afspraak afgehandeld.

fam. Joosen, Hilvarenbeek

Familie Wegen Roosendaal april 2017

Wij hebben op advies van Grando in Breda gekozen voor Keukenbouwersplus. Robert kwam na een paar weken netjes de keuken vakkundig inmeten en gaf ons direct advies omtrent een koof en een koffie hoek die wij graag wilde plaatsen. Het eerste contact beviel zo goed dat we direct ook al het pluswerk bij hun onder gebracht hebben en hier hebben we geen spijt van gekregen. Hier en daar was een klein misverstand omtrent wat wij wilde en wat hun dachten dat wij wilde, maar dit werd snel en vakkundig na overleg opgelost door hen. Robert is zeer goed te bereiken en als hij een keer niet opneemt belt hij altijd snel terug. Ruud, Gerard, Mitch en de Loodgieter zijn zeer plezierige mannen die hun werk verstaan en meedenken als ze het werk komen uitvoeren. We hebben met een gerust hart onze sleutels bij ze achtergelaten zodat zonder ons een moment zorgen te maken dat er rare zaken gebeurde, een koek en een kop koffie waarderen ze zeker! Bij een volgende verbouwing zouden we ze zeker weer overwegen.

M.v.g. en bedankt Maaike en Serge van der Wegen

Familie Bank te Breda april 2017

"Voor vakmanschap moet je bij De Klein Keukenbouwersplus zijn! Doordat we de keuken bij Grando hadden gekocht kwamen we in contact met De Klein Keukenbouwersplus. Bij het inmeten van de keuken kwamen we er achter dat er nog meer werkzaamheden moesten gebeuren zoals stuken, electra en leidingen verleggen. Dit werd ook allemaal door hen aangeboden. Voor ons als klant een top formule doordat je compleet wordt ontzorgd en je maar met één partij te maken hebt die alles voor je regelt. Van begin tot eind alles goed gepland en alleen maar vakmannen over de vloer gehad. We kunnen niks anders zeggen dan dat we uiterst tevreden zijn en raden De Klein Keukenbouwersplus iedereen aan!"

"Met speciale dank aan Henk de keukenmonteur!"

Familie Bank, Breda.