Hoe klanten ons beoordelen

 

Marne en Cora Lips - Etten Leur november 2017

Via Grando Breda hebben wij een nieuwe keuken en tegelvloer gekocht. Robert kwam inmeten en het meerwerk bekijken.
Meerwerk hadden we genoeg. Gelukkig wilde jullie dit ook aannemen zodat alles bij een bedrijf kon blijven. Wij hadden geen omkijken naar een planning omdat we via jullie een keurige planning kregen. Tussendoor werden we keurig op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen of wijzigingen. Bij het leggen van de tegelvloer kwam een groot probleem naar boven. Dat was even slikken, maar gelukkig hadden jullie daar een passende oplossing voor en heeft Bas de vloer er uiteindelijk keurig in gekregen, waar we super blij mee waren.
We kunnen niet anders zeggen dat alle jongens die bij ons over de vloer zijn geweest de afgelopen weken, keurige en hardwerkende mannen zijn. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt en keurig achtergelaten. Wij raden jullie bij iedereen aan en mochten we ooit nog gaan verbouwen bel ik als eerste jullie! Bedankt voor alles en succes voor jullie al jullie jongens.

Familie Dorst uit Sleeuwijk november 2017

Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden die verricht zijn door jullie
personeel.
Ook de communicatie en planning verliep soepel met Robert.
Dikke pluim voor Daniël en Kees, Corne en de stukadoors uit Eindhoven.
We zijn heel content met het eindresultaat.

Familie Vossen Best november 2017

Vorig jaar hebben wij onze nieuwe badkamer laten inbouwen door de Klein Keukenbouwersplus naar volle tevredenheid. Het werk werd verricht door stuk voor stuk vakkundige mensen die prettig waren om over de vloer te hebben. Gedurende de verbouwing werden de afspraken nauwkeurig gecommuniceerd door Robert van Nistelrooy waardoor de lijntjes kort waren. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.
Nu een jaar verder hadden we een onvoorzien probleempje met de kraan van de douche. Nog geen dag later was Bas bij ons. Er werd tussen alle andere werkzaamheden toch een gaatje vrijgemaakt. Robert heeft ons wederom prettig te woord gestaan en dacht meteen in oplossingen. De kraan is keurig onder garantie is vervangen. De "plus" heeft voor ons een "ster" gekregen. We hebben nu ook kennis kunnen maken met de service van dit bedrijf. Nogmaals bedankt!

Ton en Marjan Jansen Doetinchem 1november 2017

Wij kunnen niet anders constateren dan dat jullie je naam waard zijn. Wij zijn zeer tevreden over al het werk dat door diverse vakmensen van jullie bedrijf is uitgevoerd. Daarnaast vonden wij het ook heel prettig om te merken hoe klantvriendelijk en hartelijk iedereen was. Naast vaklui, zjn jullie ook levensgenieters en de kopjes koffie met een gebakje gingen dan ook smakelijk naar binnen zonder dat er tijd werd verspild. Wij kunnen iedereen aanraden om jullie in te zetten wanneer er een keukenklus geklaard moet worden.

De enige opmerking die we hebben gaat over het tegelwerk: daaraan kon je merken dat jullie over dat deel van het proces niet de volledige regie voerden. Wij konden zelf tegels uitzoeken en een deel van het materiaal en daar ging het ook prompt fout: een pak tegels bleek beschadigde exemplaren te bevatten waar de tegelzetter niet mee verder kon. Daarom moest hij nog een keer terugkomen, wat voor jullie planning lastig was en voor ons tot meerkosten leidde. Misschien tegels zelf gaan leveren, of door de keukenbouwers laten checken? Dan weet de tegelzetter ook waar hij aan toe toe is.
Overigens ook voor hem niets dan lof!

Met vriendelijke groet,
Ton en Marjan

mevrouw Leijten - Waalre oktober 2017

Via Grando Son heb ik De Klein Keukenbouwersplus mijn nieuwe keuken laten plaatsen.
Door Robert werd alles eerst nauwkeurig ingemeten; hij gaf goede adviezen en maakte tevens een strakke planning die prima nagekomen werd.
Heel veel dank ook aan Daniël (elektra), Kees (loodgieter), Youri en Rens (stucwerk), Gerard en Danny (montage) en Corné (laatste afwerking), die heel vriendelijk en vakkundig gezorgd hebben voor een prachtig eindresultaat.
A. Leijten

familie Schiefer Etten Leur oktober 2017

Beste heer de Klein,

Gisteren zijn de laatste werkzaamheden aan onze keuken gedaan.
Graag laten we weten dat het eind resultaat naar onze volle tevredenheid is.
Het was een genoegen om uw mensen aan de slag te zien, erg kundig allemaal.


Met vriendelijke groet,

Elly Schiefer

Fam. Vloemans - Gorinchem oktober 2017

Beste Mark,

Wij zijn uiterst tevreden over de plaatsing (en voorwerk) door De Klein Keukenbouwersplus.
Alles werd met Robert vooraf goed afgesproken zoals wij het wilde. Robert kwam zelf ook nog met tips waaraan we moesten denken. We kregen de offerte voor de uit te voeren werkzaamheden per mail toegestuurd. Na accoord kregen we een tijdschema wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden. De (ingehuurde) electricien, loodgieter en stucadoor hebben zeer goed werk geleverd, en alles netjes opgeruimd.

Kortom zijn wij zeer tevreden over de gehele werkwijze van De Klein.
Ik kan idereen aanraden om met hen in zee te gaan om de nieuwe keuken te laten monteren.

Met vriendelijke groet.

Fam. Vloemans - Gorinchem

Dhr. Gruijthuijzen Oss oktober 2017

Een keuken kopen is één, maar het plaatsen , het verleggen van leidingen, loodgieters- en stucwerk, dat zou in mijn opinie een gigantische klus worden! Nog maar niet te spreken over de rommel welke achter zou blijven. Daar zag ik tegenop.
Achteraf helemaal niet nodig. Stuk voor stuk vakmensen welke bij mij de werkzaamheden hebben uitgevoerd! En rommel of afval, niets van gemerkt. Ze nemen alles weer mee, en zelfs stofzuigen?! Ik viel van de ene in de andere verbazing!
Nu snap ik waar die 'plus' voor staat in Keukenbouwersplus.
Dubbel en dwars verdient. Keukenbouwersplus is een aanrader. Ik heb er geen spijt!
Ik zou zeggen, doen!

Annemarie en Johan van Rooij oktober 017

Mijn ervaring met Firma De Klein Keukenbouwersplus

In eerste instantie kwam er een loodgieter en electricien met een man die van alles kan Kees-Jeroen en Bas
Alle drie gezellig en vakkundig ook werd er met mij overlegt bv buitenkraan waar plaatsen waar badmeubel gaat komen en op een andere kamer hoe en waar te wassen, de electricien had een mooie oplossing voor de afzuigkap geweldig.
De dag erna kwam de stucador een zzp-er die zeer netjes zijn werk deed

Weer een dag later kwam Bas terug gezellig en heeft en heeft de badkamer perfekt afgewerkt maar ja moest natuurlijk alles nog afgemonteerd worden.
En daar kwam Jan een ZZP-er voor ook deze zeer rustig en goed gaan afmonteren.

Al met al de badkamer is prachtig

Vandaag is er in een dag door de keukenbouwers een prachtige keuken gezet in de ochtend zag je het gewoon voor uit vliegen in de namiddag ging de apperatuur er in er is niet naar huis gegaan voor alles het deed naar mij en hun zin heerlijk

Omdat ik zo blij ben met het personeel van De Klein en hoe zij gewerkt hebben heeft Grando geluk want de jongens konden niet alles afmaken i.v.m. levering van Grando ben daar niet boos over omdat ik de Jongens van De Klein graag terug zie.


Ps Mark je hebt 16 jaar geleden de Grando keuken in ons oude huis alleen gezet maar staat nog steeds geweldig

Groetjes Annemarie en Johan van Rooij

Familie Elferink te Sleeuwijk oktober 2017

Beste Mark en Robert,

Op advies van Reddy Keukens te Veen met jullie in contact gekomen.
We hebben in het verleden wel wat problemen gehad met aannemers en waren dus redelijk gereserveerd over de enthousiaste opmerkingen van Robert dat we ons geen zorgen hoefden te maken over het plaatsen van onze nieuwe keuken.
Resultaat: Perfect werk geleverd. Deskundig ingemeten, en meer dan vakkundig geïnstalleerd (pluim voor Henk)
Ook het voorbereidende werk (electra, loodgieterswerk, timmerwerk, stucwerk) door vriendelijke vakkundige mensen uitgevoerd die ook meedachten.
Planningen netjes nagekomen, dus geen verrassingen.
We kunnen jullie van harte aanbevelen en succes gewenst met hopelijk nog veel toekomstige projecten.

Familie Elferink te Sleeuwijk

Mevrouw Smits Made september 2017

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de keuken. Robert had alles keurig netjes gepland, electricien, stukadoor, het plaatsen van de keuken sloot mooi op elkaar aan. Ook alle werklui hebben n pluim verdient ze leveren keurig net werk en waren zeer vriendelijk.

Dus “De Klein Keukenbouwers”jullie krijgen van ons een dikke tien!

familie Tax Zundert september 2017

Mark,

We willen even laten weten dat we prettig samengewerkt hebben met de mensen die de voorbereidingswerken gedaan hebben voor de plaatsing van de nieuwe keuken.
Keurig werk afgeleverd.

met vriendelijke groet
Leny & Adrie Tax

familie Pieterse Nuenen september 2017

We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het een paar maanden geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de weken er voor zagen we hoe de mannen onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een fijne nieuwe badkamer. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. We zijn tevreden en kunnen De Klein keukenbouwersplus zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!

Pieterse, Nuenen

familie Schuring Sint Oedenrode september 2017

Na de verschillende verhalen die je soms leest over wat er fout kan gaan tijdens het plaatsen van een keuken en
de werkzaamheden erom heen, waren we vooral op zoek naar een bedrijf wat we konden vertrouwen. Nadat Mark en Robert bij
ons waren wezen kijken en hadden we meteen een goed gevoel en de daaropvolgende offerte sloot ook aan op wat we hadden begroot.

We zijn blij dat we voor De Klein Keukenbouwersplus hebben gekozen met als resultaat een prachtige nieuwe keuken.
Ze zijn een bedrijf wat hun vak verstaat, houden zich aan de afspraken, letten op details en denken in oplossingen.

Wij kunnen De Klein Keukenbouwersplus aan iedereen aanraden!

Groetjes Els en Eddie Schuring

Monique en Jean-Pierre de Booij Prinsenbeek juli 2017

Bij ons was het inderdaad niet alleen een keuken plaatsen.
Nieuwe groepen, sleuven maken, leidingen veranderen plus stucwerk dus een behoorlijke klus voor een keuken van maar net 4 meter.
Maar complimenten aan jou vaste team plus de vakmensen die zijn ingehuurd alles tot in de puntjes voorbereid en als er iets kleins niet klopte gelijk of de andere dag opgelost. Met dank aan Robert, Henk , Danielle , Bas en Mitch.
Plus iedereen belde de avond van te voren om te plannen hoe laat ze ongeveer bij ons konden zijn. Top.

Bedankt namens Monique en Jean-Pierre de Booij

Robert en Judith mei 2017

Wij willen graag onze dank en waardering uitspreken over de wijze waarop onze nieuwe keuken tot stand is gekomen.

Onze speciale dank en waardering voor de keukenbouwers van De Klein Keukenbouwersplus. De beide mannen Dimitri en Gerard, hebben voortreffelijk werk geleverd en zichtbaar hun best gedaan om alles zo net mogelijk te monteren. Keuken ziet er super uit en zij hebben overduidelijk en zichtbaar hun best gedaan om alles precies te laten kloppen!
Nogmaals onze hartelijke dank aan het hele team van Grando Son en in het bijzonder Dimitri en Gerard voor de bouw van onze keuken!
Dank jullie wel!!!

Familie Banken Nuenen mei 2017

We hebben inmiddels een Keuken, Badkamer en WC’s laten plaatsen door De Klein Keukenbouwersplus.
Het is allemaal keurig opgeleverd en naar volle tevredenheid. Projectleider Robert heeft planning op voorhand gedeeld en heeft dit als dusdanig ook uitgevoerd, wat erg prettig is voor verdere planning van andere activiteiten in huis. Daarnaast was hij altijd bereikbaar!
Al het personeel die het project tot een succes hebben gemaakt, zijn vriendelijk en prettig in omgang, en allen zeer vakkundig. We konden gewoon gaan werken, zonder ons zorgen hoeven te maken. Werkelijk allemaal toppersoneel.
Uiteindelijk heeft dit alles er toegeleid, dat we met trots naar het eind resultaat kunnen kijken en hiervan ook kunnen genieten.

Fam Banken, te Nuenen.

Familie van der Lee mei 2017

Wij kunnen nu genieten van onze nieuwe badkamer dankzij de vakkundige medewerkers van De Klein.
Het is fijn wanneer een bedrijf met je meedenkt, een nieuwe badkamer installeren kan immers voor een hoop gedoe zorgen.
In ons geval geen gedoe; duidelijke planning en afspraken die naar behoren zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden!

Met vriendelijke groet,

Fam. van der Lee

Familie van Zuilenkom Mierlo mei 2017

Het volledig verbouwen van je badkamer is niet alleen leuk, maar ook ongelooflijk spannend. Want past het allemaal wel, wat je hebt bedacht?
Voor een goede nachtrust, is goede begeleiding onmisbaar. Wat door De Klein Keukenbouwersplus perfect is aangevoeld én opgepakt. Alle installateurs, inclusief stukadoor, timmerman, tegelzetter, elektricien en schilder waren specialisten, die hun vak verstonden. En die voldoende tijd namen voor overleg. Zodat wij díe badkamer hebben gekregen die wij ons wensten. Bedankt!

Familie Haanskorf te Breda april 2017

De Klein Keukenbouwersplus levert wat ze beloven. Via Grando Breda hebben we de montage van de keuken door De Klein Keukenbouwersplus laten uitvoeren. Om daarbij geheel ontzorgd te zijn hebben we alle werkzaamheden om de gehele keuken af te werken daarbij mee laten nemen. Demonteren en afvoeren van de oude keuken, tegels verwijderen, leidingen verleggen, een muurtje verlengen en de muren opnieuw van stuc voorzien. Alles goed uitgevoerd en voor ons zonder zorgen. Na de werkzaamheden ziet de keuken er exact uit zoals ontworpen. Zeker een aanrader voor mensen die de gehele keukenruimte op willen laten knappen.

Groeten, Michael Haanskorf