Hoe klanten ons beoordelen

 

Familie Joosen Hilvarenbeek april 2017

Wat een lovende recensies! Je zou willen dat het waar was.
Nou, het is waar.
Wij kochten een complete keuken, badkamer en toilet bij Grando Son. De verkopers wezen ons op De Klein Keukenbouwersplus om de werkzaamheden te laten uitvoeren.
We kunnen de lovende recensies alleen maar onderschrijven. Je krijgt te maken met een planner (Robert) die zijn vak verstaat: een strakke planning van drie weken, van dag tot dag beschreven en ook zo uitgevoerd.
Tegelzetter Bas, stukadoor Marcel, elektricien Jeroen, loodgieter Kees, keukenbouwers Henk en Gerard, kitter Peter: allemaal even klantvriendelijk, deskundig en meedenkend. En niet te vergeten Mark de Klein!
Werken netjes, ruimen alles op.
Ook de nazorg is bij De Klein Keukenbouwersplus in goede handen. Wat niet meteen in orde gemaakt wordt, wordt later volgens afspraak afgehandeld.

fam. Joosen, Hilvarenbeek

Familie Wegen Roosendaal april 2017

Wij hebben op advies van Grando in Breda gekozen voor Keukenbouwersplus. Robert kwam na een paar weken netjes de keuken vakkundig inmeten en gaf ons direct advies omtrent een koof en een koffie hoek die wij graag wilde plaatsen. Het eerste contact beviel zo goed dat we direct ook al het pluswerk bij hun onder gebracht hebben en hier hebben we geen spijt van gekregen. Hier en daar was een klein misverstand omtrent wat wij wilde en wat hun dachten dat wij wilde, maar dit werd snel en vakkundig na overleg opgelost door hen. Robert is zeer goed te bereiken en als hij een keer niet opneemt belt hij altijd snel terug. Ruud, Gerard, Mitch en de Loodgieter zijn zeer plezierige mannen die hun werk verstaan en meedenken als ze het werk komen uitvoeren. We hebben met een gerust hart onze sleutels bij ze achtergelaten zodat zonder ons een moment zorgen te maken dat er rare zaken gebeurde, een koek en een kop koffie waarderen ze zeker! Bij een volgende verbouwing zouden we ze zeker weer overwegen.

M.v.g. en bedankt Maaike en Serge van der Wegen

Familie Bank te Breda april 2017

"Voor vakmanschap moet je bij De Klein Keukenbouwersplus zijn! Doordat we de keuken bij Grando hadden gekocht kwamen we in contact met De Klein Keukenbouwersplus. Bij het inmeten van de keuken kwamen we er achter dat er nog meer werkzaamheden moesten gebeuren zoals stuken, electra en leidingen verleggen. Dit werd ook allemaal door hen aangeboden. Voor ons als klant een top formule doordat je compleet wordt ontzorgd en je maar met één partij te maken hebt die alles voor je regelt. Van begin tot eind alles goed gepland en alleen maar vakmannen over de vloer gehad. We kunnen niks anders zeggen dan dat we uiterst tevreden zijn en raden De Klein Keukenbouwersplus iedereen aan!"

"Met speciale dank aan Henk de keukenmonteur!"

Familie Bank, Breda.