Hoe klanten ons beoordelen

 

familie van Vliet (Boxmeer) maart 2019

Vandaag zijn met het schilderwerk de puntjes op de i gezet van de keuken.Graag willen we je bedanken voor de goede zorgen van begin tot eind bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Van je eigen eerste opname hier tot en met iedereen die we via jou hier thuis gehad hebben, allemaal hebben ze niet alleen in onze ogen top werk geleverd maar ook nog eens netjes gewerkt en stuk voor stuk zijn het plezierige mensen om over de vloer te hebben.

Elly en Jan ten Katen (Cuijk) maart 2019

Wij zijn enorm tevreden over de manier waarop de afgelopen 10 dagen onze keuken is verbouwd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vooraf een duidelijk overzicht wat ons te wachten stond. Ook tijdens de werkzaamheden verliep alles in goed overleg. Het was een heel prettige samenwerking met alle mensen die tijdens deze verbouwing bij ons over de vloer zijn geweest. Kortom: dit bedrijf is echt een aanrader!

Annemarie Ursulmann (Tilburg) maart 2019

De Klein Keukenbouwersplus heeft bij mij het voorbereidende werk gedaan voor een nieuwe keuken en de montage ervan. Ik heb bijzonder prettig samen gewerkt met Mark en ook de monteurs; goede tips en beantwoording van vragen, de monteurs zijn kundige en harde werkers, er wordt netjes met je huis omgegaan en alles opgeruimd. Ook bij het nawerk staan ze klaar, mocht er nog wat zijn.

Simone (Zeeland) maart 2019

Mijn eerste koopwoning, mijn eerste nieuwe keuken, stress alom! Totdat Mark mijn keuken kwam inmeten en een offerte maakte. Vanaf dat moment kwam er rust, heldere en duidelijk communicatie en vooral ook snel, zo ook de planning!! Vanaf de eerste dag, zoveel vakwerk!!! Topteam, een aanrader voor een ieder!!

Annette en Paul Thijssen - Oosterhout oktober 2018

Wij zijn zeer tevreden over de offerte (gedetailleerde beschrijving), de planmatigheid waarmee u te werk gaat (en alles volgens planning uitvoert) en de kwaliteit en het vakmanschap van uw medewerkers. Wat een plezier om deze mannen aan het werk te zien! Verder ging de uitvoering, daar waar dat nog nodig was, in goed overleg. Ik heb de Klein Keukenbouwersplus in Oosterhout bij 2 mensen aanbevolen.

Jolanda en Henk - Best oktober 2018

Van begin tot einde is alles op een zeer professionele wijze gepland/uitgevoerd door mensen die hun VAK verstaan.
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en niets is teveel voor ze, ruimen na de werkzaamheden alles keurig op.

Lesley en Wendy Tilburg september 2018

Wij zijn bijzonder goed geholpen en het zijn een prima stel vaklui, die meedenken en actief reageren.
De contacten verliepen vlot en heel direct, stel ik erg op prijs.

Bart en Esther oktober 2018

Allereerst zijn we erg tevreden met het geleverde werk. De verschillende vakmannen waren goed bereikbaar en het contact was prettig. Verder werden onverwachte zaken snel en vakkundig opgelost. Het is echt vakwerk en de werkwijze is erg professioneel. Wij genieten van onze keuken.

Jasper Breda september 2018

Vanaf het eerste contact voor het inmeten tot aan de laatste installatie liep alles Keukenbouwersplus perfect. In overleg met de planner hebben we afspraken gemaakt over wat we zelf zouden doen en wat de monteurs van keukenbouwersplus zouden doen. Hierbij hebben we wat ruimte gelaten voor eventueel meer of minder werk. Alle heren (want dat zijn het) die we over de vloer hebben gehad, hebben duidelijk plezier en eer in hun werk en dat zie je in het eindresultaat! Een absolute aanrader als u toe bent aan een nieuwe keuken!"

Jeroen augustus 2018

Begin april 2018 is de door ons bij Marquardt Alexandrium bestelde keuken door Keukenbouwersplus geplaatst. Niet beseffend dat Marquardt de montage zou uitbesteden waren wij bij aanvang daarvan wat sceptisch. Iets wat absoluut niet nodig bleek te zijn. Van Keukenbouwersplus stonden ’s ochtends vroeg 2 monteurs op de stoep. Echte “oude” rotten in het vak. Henk en Gerard hebben de gehele dag keihard en secuur doorgewerkt. Geen geleuter, geen lange pauzes en zeker geen 9-5 mentaliteit. Ook het opmeten, plaatsen, onderdelen op maat maken; het ging allemaal even secuur en vakkundig. Jammer was dat de keuken, overigens buiten hun schuld om, na deze dag hard werken niet af was. Een keukenlade bleek te diep en de granieten spatranden en achterwand konden pas opgemeten en dus geplaatst worden nadat de keuken stond. Deze twee restpunten zijn later door een ander bedrijf uitgevoerd en jammer genoeg niet door Keukenbouwersplus. Afgaande op de zeer goede ervaring met Keukenbouwersplus heb ik sterk het vermoeden dat de restpunten dan veel sneller en in 1x (en niet pas na ruim 4 maanden) waren opgelost. Kortom, bij deze een pluim voor Keukenbouwersplus en speciaal voor de 2 “oude” rotten.

Familie H. Oosterhout augustus 2018

Wij zijn uiterst tevreden. Goede, vriendelijke vaklui die de term “ontzorgen” volledig hebben waargemaakt.

Familie Dictus Nuenen augustus 2018

Voor de verbouwing van ons huis hebben de collega’s van de Klein Keukenbouwersplus fantastisch werk geleverd. Voor ons is het bijzonder prettig geweest dat alle werkzaamheden (elektra, stucwerk, schilderwerk en het plaatsen van de keuken) door de Klein Keukenbouwersplus op zich is genomen. De communicatie verliep prettig en ook de communicatie tussen de collega’s onderling verliep goed. Alle afspraken werden nagekomen en er werd met ons meegedacht als dat nodig was. Wij kunnen de Klein Keukenbouwersplus iedereen aanraden als er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden!

dhr. en mevr. Oude Ophuis augustus 2018

Eerlijk gezegd zag ik best op tegen de werkzaamheden voor een nieuwe keuken. In mijn kennissenkring heb ik een aantal slechte ervaringen gehoord en had de indruk dat het nooit in 1 keer goed is. Maar dat viel reuze mee. Jullie team is zeer deskundig te werk gegaan, ze stemden onderling alles goed af, werkten hard en ook heel netjes.
De sfeer was ook uitstekend, aardige jongens en de koffie en lunch in de tuin (het was bloedheet) was gewoon gezellig! Alles op tijd klaar en pietje precies geïnstalleerd, bedankt!

familie Broens te Venray juli 2018

Lieve medewerkers van De Klein Keukenbouwersplus, wat zijn wij blij met jullie.

Of het nu gaat om de dames op kantoor Amber, Antoinette, of de (ingehuurde) vaklui Jorg, Kees, Daniel, Bas, Joeri, Henk, Daniel -waarvan sommige vele uren bij ons hebben doorgebracht-, klantvriendelijk/ professioneel zijn ze allemaal.
Jullie hebben allemaal super hard gewerkt, niets was teveel met een verbluffend eindresultaat waar eenieder van jullie trots op mag zijn.
Van tevoren waren wij onbekenden in verbouwingsland maar door Robert met zijn deskundige begeleiding en bovenal vriendelijke aanpak is ons dit ons 100% meegevallen.
De Klein Keukenbouwersplus is zeker een aanrader!!

fam. Kempe Gorinchem juli 2018

Normaal gesproken zijn wij niet zo van de reviews, maar nu moeten we toch een uitzondering maken.
Wij vinden "Superkeukens en De Klein Keukeninbouwers Plus" de ideale combinatie.
Wij zijn bij "Superkeukens" super geholpen door Ferry met kennis van zaken, veel enthousiasme en hij neemt alle tijd voor je.
Uiteindelijk komt er een keuken uitrollen die helemaal naar je zin is.
Dan komen Robert en zijn mannen van "De Klein Keukeninbouwersplus" in beeld.
Je ziet meteen al dat je met vakmensen te maken hebt.
Bovendien zijn ze allemaal heel vriendelijk en werken ook bijzonder netjes.
Het enthousiasme en vakwerk straalt er van af.
Het eindresultaat mag er dan ook zijn.
Een prachtige keuken.
Bedankt "Superkeukens en De Klein Keukeninbouwersplus".

Lenie en Dries Verhoeckx - Blerick juni 2018

3 April j.l. zijn de mensen van Keukenbouwersplus in ons huis begonnen met het demonteren van onze oude keuken en de voor bereidingen treffen voor de montage van de nieuwe. Daarnaast hebben zij de hele benedenverdieping gerenoveerd, elektra, stucwerk, schilderen, etc. Nu, ruim 2 maanden later, genieten we van een geweldige verbouwing. Het huis ziet er schitterend uit: de keuken prachtig gemonteerd, mooi strak stucwerk, een splinternieuwe elektrische installatie, keurig schilderwerk etc. Dit alles is in 5 weken gerealiseerd.
Daaraan vooraf is natuurlijk een uitstekende planning gegaan met duidelijke afspraken, een goede financieel overzicht, een goede beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. De contacten met de firma liepen via Robert. Hij is behulpzaam, denkt mee en probeert alles in goede banen te leiden. Ook in het weekend beantwoordde hij onze mails. Ons is de manier waarop de diverse werkers met elkaar omgingen, opgevallen: vrolijk en respectvol. Ook over het bedrijf waar ze voor werken en de directie spraken ze positief en met respect.
Kortom: van onze kant niets dan lof voor Keukenbouwersplus en haar medewerkers.

Dhr. en mevr. Bovee Breda juli 2018

“De werkzaamheden die Keukenbouwersplus voor ons heeft uitgevoerd (zowel het plaatsen als het meerwerk) daar was ik erg tevreden over.
De (Grando) keuken is in een jaren ‘30 huis geplaatst waar niet alle muren en hoeken recht waren.
De vakmannen die het hebben geplaatst hebben meegedacht met ons als klant, kwamen altijd op tijd en leverden goed werk af.
Het werk bleek in de praktijk meer te zijn dan gedacht (o.a. slopen oude keuken, monteren keuken, verzagen keukendelen waterpas, bouwdroger plaatsen), maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Vermoedelijk tijdens het plaatsen is toch onbedoeld een kleine schade veroorzaakt. Deze is netjes hersteld door het bedrijf.
Ik zou het bedrijf aanraden bij vrienden en bekenden.”

fam. Brinkman Breda juni 2018

Keurige vaklui die afspraken nakomen.
Werken volgens een strakke planning, werken netjes en denken mee.
Maken het werk af alsof ze voor hun eigen woning bezig zijn.
Zeer, zeer tevreden en absoluut aan te bevelen!

Ad van Bergen juni 2018

Wij hebben prima ervaringen met De Klein Keukenbouwersplus. De oude keuken werd door Robert deskundig ingemeten en de offerte voor onze verbouwplannen kwam vlot en was heel overzichtelijk gespecificeerd en compleet, zodat we meteen een financieel overzicht hadden van eventueel meer- en minderwerk. De eindafrekening was nog steeds gebaseerd op deze offerte/opdracht en klopte tot op de cent, waarbij het goedkopere 6% BTW-tarief voor sommige werkzaamheden meteen en correct verrekend was. Aan de planning van de uitvoering van de werkzaamheden werd strikt de hand gehouden en tussentijdse werkzaamheden werden op de afgesproken tijden uitgevoerd. Van het slopen van de oude keuken en het uitvoeren van de bouwkundige aanpassingen hebben we weinig overlast ervaren, waarbij het geplaatste stofwandje zeer nuttig bleek. Alle vaklieden die bij ons werkten waren voorkomend en ter zake kundig. Een tegenslag in de levering van de juiste materialen wat betreft plintboiler en kokend-waterkraan, waardoor Gerard zijn werk bij de plaatsing van de nieuwe keuken niet helemaal kon afmaken, werd door Mark de Klein adequaat begeleid en aanvankelijk zo goed mogelijk opgevangen, waarbij directe communicatie een groot pluspunt was. Onze ervaring is dat de mensen van Keukenbouwersplus al het mogelijke doen om het werk prettig en zo snel mogelijk af te ronden.

Mevrouw Sluisveld Best mei 2018

Er is erg netjes gewerkt door de mannen van Keukenbouwersplus. Er was een goede voorbereiding en alle zaken werden van te voren goed doorgesproken en goed advies gegeven. Het werk is keurig dat de mannen hebben geleverd en ook werd er na het werk nog altijd netjes opgeruimd. Niets is te veel. We zijn dan ook erg tevreden met het gedane werk en blij dat het zo goed is verlopen.