Hoe klanten ons beoordelen

 

familie Monkel mei 2018

Ja dat maak je niet zo vaak meer mee. Vaklui die met de grootste toewijding iets maken wat je alleen nog op papier hebt kunnen zien.

Geweldig! Klantvriendelijkheid kost geen cent maar levert zo veel op!

De monteurs Henk en Dimitri hebben in Oisterwijk vakwerk geleverd. Met toewijding en een hoge mate van accuratesse is een eindresultaat te zien wat er mag wezen. Electra, loodgieter en timmerwerk hadden we in eigen beheer voorbereid. Mooi om te horen dat de monteurs aangeven dat de voorbereidende werkzaamheden netjes en op maat zijn uitgevoerd.

De mannen hebben vervolgens met veel passie iets heel moois neergezet. Voortdurende in overleg met ons. Zelfs voor de loodgieter, die het water en de afvoer later nog moet aansluiten, is alles klaargezet door de monteurs.
Dank voor de service en in het bijzonder dank aan de geweldige monteurs!

J. Maas Nieuw-Bergen april 2018

Ik ben uitermate tevreden met de werkzaamheden die zijn verricht door Keukenbouwersplus.
Ze dachten mee met de werkzaamheden voor het plaatsen van de keuken en gaven goede tips voor de electra etc.
Het contact is altijd erg goed geweest en ben altijd keurig te woord gestaan
ze zijn zeer precies te werk gegaan en de keuken is zonder problemen geplaatst, Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben!
met vriendelijke groet,
Job Maas

W. & C. Koeling april 2018

Wij zijn heel erg tevreden over de contacten.
Vanaf moment één met Robert en later met loodgieter Kees, elektricien Daniel en stukadoor Mitch. Stuk voor stuk prima vaklui en heel prettig in de omgang.
Wij zijn heel blij met de aanpak/begeleiding van Robert. Door duidelijk aantegeven wat mogelijkheden zijn, zijn ervaring werd zeer op prijs gesteld, konden wij onze keuzes maken.
Planningen werden ruim te voren bekend gemaakt en, zoals eerder aangegeven prima uitgevoerd door de diverse uitvoerders in prima samenwerking. Een op elkaar ingespeeld team!
Ook over de keukenmonteurs niets dan lof !

Ves en Elly Jacobs - Horst maart 2018

November 2017 bij Grando-keukens in Son en Breugel een nieuwe keuken gekocht. Deze is eind februari 2018 door Keukenbouwersplus uit Mill bij ons geplaatst. Zelf hadden we al de nodige voorbereidingen getroffen waardoor de medewerkers van de Klein onmiddellijk aan de slag konden. Zo hebben we zelf voor de afvoer van de oude keuken gezorgd en het nodige sloopwerk uitgevoerd. De benodigde aanpassingen voor de elektriciteit hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Als eerste werd het loodgieterswerk door Keukenbouwersplus onderhanden genomen; leidingen verleggen, kranen aansluiten, afvoer verleggen en dakdoorvoer voor de afzuigkap maken. Dit alles werd op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Daarna was het timmerwerk aan de beurt. Door een, op ons verzoek, gewijzigde ophanging/plaatsing van de afzuigkap, moesten er nieuwe tekeningen met maten worden gemaakt alvorens met de uitvoering kon worden begonnen. Dit werd in overleg met de planner tot volle tevredenheid uitgevoerd. Nu konden de stukadoors aan de slag. De gehele keuken zou opnieuw gestuct worden (m.u.v. het plafond). Door de vele hoeken en hoekjes hadden de mannen hier hun handen aan vol. Dit lukte niet in 1 dag, waardoor ze nog een 2e dag terug moesten komen. Ook deze werkzaamheden werden op vakkundige wijze en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Nu was het de beurt aan de Keukenbouwers. Nadat de keuken was afgeleverd konden de mannen 's-morgenvroeg direct aan de slag. Ook dit werd zeer professioneel door de mannen van Keukenbouwersplus aangepakt. Daar waar er onduidelijkheden waren werd dit met ons besproken en konden we samen tot een oplossing komen. Tenslotte mocht de tegelzetter de puntjes op de i zetten. We zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden van alle medewerkers van Keukenbouwersplus. Hun professionaliteit en meedenken heeft ons de keuken geleverd die we zo graag wilden.
Ves & Elly Jacobs, Horst

Familie Laurijssen - Baarle Nassau maart 2018

Toen Robert bij ons de keuken op kwam meten vertelde hij wat voor meerwerk de firma Keukenbouwersplus ook kon leveren.
Wij zijn de reacties van de andere klanten gaan lezen en door al deze positieve reacties hebben we besloten om ook met de firma Keukenbouwersplus in zee te gaan.
En ook wij zijn erg te spreken over het werk wat geleverd is.
Er worden duidelijke afspraken gemaakt, en een planning van dag tot dag die klopt.
Robert belde geregeld om te vragen of alles naar wens ging en om door te geven hoe laat iedereen kwam.
Maar vooral de loodgieter, elektricien, timmerman, stukadoor, tegelzetter en de keukenzetter allemaal vakmensen.
Ze dachten met je mee en loste eventuele problemen op.
Ze maakten het werk wat voor die dag gepland stond af ook al werd het daardoor wat later.
Het zijn allemaal Toppers,
De firma Keukenbouwersplus is een echte aanrader.

K. de Vlieger Zeist februari 2018

De Klein Keukenbouwersplus heeft mijn geheel nieuwe keuken gemonteerd, de wandtegels
in mijn nieuwe keuken aangebracht en de keuken gestucadoord.
Het voorbereidende werk, zoals het opmeten, bespreken, offerte sturen is op een georganiseerde
en systematische wijze verlopen.
De rekening is in 4 delen opgesplitst en kon dus gespreid betaald worden.
Administratief was alles digitaal, begrijpelijk en duidelijk vermeld.

Op gevraagde uitleg door mij in e-mails werd altijd snel en adequaat geantwoord.
Er zijn 2 verschillende keuken monteurs op 2 verschillende dagen geweest die beiden op zeer vakkundige manier mijn gehele keuken hebben geplaatst. Het verbaasde mij hoe snel en efficient de tegelzetter werkte.
Mijn vriend merkte nog op hoe vakkundig en schoon de stucadoors werkten.

Al de werklui kwamen stipt op de afgesproken tijd en waren allen keurige, vriendelijke en
beleefde mensen.
In de nabije toekomst moeten er ook nog nieuwe vloertegels gelegd worden en ik ga zeker weer

De Klein Keukenbouwersplus daarvoor inhuren.
Ik ben zeer tevreden over hun werk.

dhr. en mevr. Stadhouders Breda februari 2018

De Klein Keukenbouwersplus BV is een bedrijf dat zijn afspraken goed na komt. Op telefonische en mail vragen wordt snel gereageerd.Naar wensen van de klant wordt serieus rekening gehouden tijdens de werkzaamheden. Op de eindfaktuur wordt duidelijk aangegeven wat het meer/minder werk is geworden dus waar je aan toe bent.

familie van der Wijk Eindhoven december 2017

Wat een super bedrijf. Door hun een nieuwe badkamer en keuken laten zetten met alle werkzaamheden die erbij komen kijken zoals het slopen, loodgieterswerk, elektriciteit, stucwerk, timmerman, schilder, tegelzetter etc etc. Ze hadden hier 3 weken voor uit getrokken en de planning doorgegeven aan mij. En echt alles liep volgens de planning, als er iets was stuurde we Robert een bericht en het werd opgelost en/of meegedacht. Echt een super bedrijf. Ik raad iedereen deze Keukenbouwersplus aan. En na 3 weken een prachtige badkamer en keuken. Top werk dat is vakmanschap.

Erna Welles - Grubbenvorst december 2017

Via Superkeukens ben ik in contact gekomen met Keukenbouwersplus. Wat een geweldige ervaring! Het proces van inmeten, offerte, voorbereidingen, planning en afwerking, alles was op elkaar afgestemd. Het meedenken door Robert bij de offerte tot in de kleinste details, meteen ter plekke een offerte met kosten en een planning!
Ik wist meteen wat alles zou kosten, wanneer gestart ging worden en wat er wanneer zou gaan gebeuren.
Tijdens de voorbereidingen en het plaatsen waren er iedere dag andere mannen in huis, maar wat een vakmensen! Het was een plezier om ze in huis te hebben! Iedere avond werd ik vooraf geïnformeerd wie de volgende dag hoe laat voor mijn deur zou staan. Ondanks de afstand en de drukte in het verkeer, waren de mannen er iedere dag op de afgesproken tijd en meestal zelfs voor de afgesproken tijd, nooit later. Petje af, ook voor hun vakkundigheid en adviezen tussendoor.
Een hele dikke pluim voor iedereen die de afgelopen tijd bij ons zijn bijdrage heeft geleverd! Het resultaat is fantastisch. Ik ben superblij met mijn nieuwe keuken. Het hele proces zoals de verbouwing verlopen is, is met recht een hele grote PLUS.
Chapeau en dank aan het hele team!

Dhr. en dhr. Kraus - Den Bosch november 2017

Keukenbouwersplus….de plus MEER dan waard.
Het tekenen van onze nieuwe keuken was bij mevr. Karels van Grando Breda in goede handen, maar de realisatie van de keuken was bij de Klein Keukenbouwersplus in de BESTE handen.
Voor de inspectie ter plaatse, de nameting en het opstellen van de offerte werd door Robert van Nistelrooij alle tijd genomen. Er was deskundige uitleg, inzichtelijke informatie, helderheid over de kosten en aandacht voor onze wensen. Ambacht en vriendelijkheid gingen bij hem hand in hand. Even zo belangrijk was zijn permanente zorg tijdens het montageproces. Op de achtergrond aanwezig en bereikbaar! Chapeau Robert!
Naast deze persoonlijke aandacht en zorg, was er een strakke en heldere planning van alle werkzaamheden. Beloftes werden nagekomen. Vakkundige mensen deden hun werk en meer nog: ze dachten mee over oplossingen en gaven, waar nodig, bruikbare adviezen. Geen haastklus, maar werk waarbij werd ingezet op 100% klanttevredenheid.
De definitieve montage gebeurde door een ervaren vakman. Zorg voor goed werk ging boven tijdsdruk. Er was aandacht voor wat bij aflevering fout was en heldere afspraken over de nazorg en de service.
Wij kunnen schrijven dat onze keuken bij de Klein Keukenbouwersplus in de beste handen was en complimenteren de medewerkers voor hun aandacht, zorg en vakbekwaamheid. Bij Keukenbouwersplus bent u aan een heel goed adres! Aanbevolen!
Bert en Jan

Betty Pannevis - Breda november 2017

Graag wil ik mijn waardering uitspreken over de manier waarop de plaatsing van mijn keuken gepland is door Robert. Alles verliep als afgesproken. De mensen die alle klussen deden waren heel professioneel en ook nog reuze vriendelijk. Ze dachten mee en ruimden ook netjes op. Wat wil je meer?
Mijn keuken en hal zien er prachtig uit. Precies zoals ik het wilde!
Groeten, Betty

Marne en Cora Lips - Etten Leur november 2017

Via Grando Breda hebben wij een nieuwe keuken en tegelvloer gekocht. Robert kwam inmeten en het meerwerk bekijken.
Meerwerk hadden we genoeg. Gelukkig wilde jullie dit ook aannemen zodat alles bij een bedrijf kon blijven. Wij hadden geen omkijken naar een planning omdat we via jullie een keurige planning kregen. Tussendoor werden we keurig op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen of wijzigingen. Bij het leggen van de tegelvloer kwam een groot probleem naar boven. Dat was even slikken, maar gelukkig hadden jullie daar een passende oplossing voor en heeft Bas de vloer er uiteindelijk keurig in gekregen, waar we super blij mee waren.
We kunnen niet anders zeggen dat alle jongens die bij ons over de vloer zijn geweest de afgelopen weken, keurige en hardwerkende mannen zijn. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt en keurig achtergelaten. Wij raden jullie bij iedereen aan en mochten we ooit nog gaan verbouwen bel ik als eerste jullie! Bedankt voor alles en succes voor jullie al jullie jongens.

Familie Dorst uit Sleeuwijk november 2017

Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden die verricht zijn door jullie
personeel.
Ook de communicatie en planning verliep soepel met Robert.
Dikke pluim voor Daniël en Kees, Corne en de stukadoors uit Eindhoven.
We zijn heel content met het eindresultaat.

Familie Vossen Best november 2017

Vorig jaar hebben wij onze nieuwe badkamer laten inbouwen door de Klein Keukenbouwersplus naar volle tevredenheid. Het werk werd verricht door stuk voor stuk vakkundige mensen die prettig waren om over de vloer te hebben. Gedurende de verbouwing werden de afspraken nauwkeurig gecommuniceerd door Robert van Nistelrooy waardoor de lijntjes kort waren. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.
Nu een jaar verder hadden we een onvoorzien probleempje met de kraan van de douche. Nog geen dag later was Bas bij ons. Er werd tussen alle andere werkzaamheden toch een gaatje vrijgemaakt. Robert heeft ons wederom prettig te woord gestaan en dacht meteen in oplossingen. De kraan is keurig onder garantie is vervangen. De "plus" heeft voor ons een "ster" gekregen. We hebben nu ook kennis kunnen maken met de service van dit bedrijf. Nogmaals bedankt!

Ton en Marjan Jansen Doetinchem 1november 2017

Wij kunnen niet anders constateren dan dat jullie je naam waard zijn. Wij zijn zeer tevreden over al het werk dat door diverse vakmensen van jullie bedrijf is uitgevoerd. Daarnaast vonden wij het ook heel prettig om te merken hoe klantvriendelijk en hartelijk iedereen was. Naast vaklui, zjn jullie ook levensgenieters en de kopjes koffie met een gebakje gingen dan ook smakelijk naar binnen zonder dat er tijd werd verspild. Wij kunnen iedereen aanraden om jullie in te zetten wanneer er een keukenklus geklaard moet worden.

De enige opmerking die we hebben gaat over het tegelwerk: daaraan kon je merken dat jullie over dat deel van het proces niet de volledige regie voerden. Wij konden zelf tegels uitzoeken en een deel van het materiaal en daar ging het ook prompt fout: een pak tegels bleek beschadigde exemplaren te bevatten waar de tegelzetter niet mee verder kon. Daarom moest hij nog een keer terugkomen, wat voor jullie planning lastig was en voor ons tot meerkosten leidde. Misschien tegels zelf gaan leveren, of door de keukenbouwers laten checken? Dan weet de tegelzetter ook waar hij aan toe toe is.
Overigens ook voor hem niets dan lof!

Met vriendelijke groet,
Ton en Marjan

mevrouw Leijten - Waalre oktober 2017

Via Grando Son heb ik De Klein Keukenbouwersplus mijn nieuwe keuken laten plaatsen.
Door Robert werd alles eerst nauwkeurig ingemeten; hij gaf goede adviezen en maakte tevens een strakke planning die prima nagekomen werd.
Heel veel dank ook aan Daniël (elektra), Kees (loodgieter), Youri en Rens (stucwerk), Gerard en Danny (montage) en Corné (laatste afwerking), die heel vriendelijk en vakkundig gezorgd hebben voor een prachtig eindresultaat.
A. Leijten

familie Schiefer Etten Leur oktober 2017

Beste heer de Klein,

Gisteren zijn de laatste werkzaamheden aan onze keuken gedaan.
Graag laten we weten dat het eind resultaat naar onze volle tevredenheid is.
Het was een genoegen om uw mensen aan de slag te zien, erg kundig allemaal.


Met vriendelijke groet,

Elly Schiefer

Fam. Vloemans - Gorinchem oktober 2017

Beste Mark,

Wij zijn uiterst tevreden over de plaatsing (en voorwerk) door De Klein Keukenbouwersplus.
Alles werd met Robert vooraf goed afgesproken zoals wij het wilde. Robert kwam zelf ook nog met tips waaraan we moesten denken. We kregen de offerte voor de uit te voeren werkzaamheden per mail toegestuurd. Na accoord kregen we een tijdschema wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden. De (ingehuurde) electricien, loodgieter en stucadoor hebben zeer goed werk geleverd, en alles netjes opgeruimd.

Kortom zijn wij zeer tevreden over de gehele werkwijze van De Klein.
Ik kan idereen aanraden om met hen in zee te gaan om de nieuwe keuken te laten monteren.

Met vriendelijke groet.

Fam. Vloemans - Gorinchem

Dhr. Gruijthuijzen Oss oktober 2017

Een keuken kopen is één, maar het plaatsen , het verleggen van leidingen, loodgieters- en stucwerk, dat zou in mijn opinie een gigantische klus worden! Nog maar niet te spreken over de rommel welke achter zou blijven. Daar zag ik tegenop.
Achteraf helemaal niet nodig. Stuk voor stuk vakmensen welke bij mij de werkzaamheden hebben uitgevoerd! En rommel of afval, niets van gemerkt. Ze nemen alles weer mee, en zelfs stofzuigen?! Ik viel van de ene in de andere verbazing!
Nu snap ik waar die 'plus' voor staat in Keukenbouwersplus.
Dubbel en dwars verdient. Keukenbouwersplus is een aanrader. Ik heb er geen spijt!
Ik zou zeggen, doen!

Annemarie en Johan van Rooij oktober 017

Mijn ervaring met Firma De Klein Keukenbouwersplus

In eerste instantie kwam er een loodgieter en electricien met een man die van alles kan Kees-Jeroen en Bas
Alle drie gezellig en vakkundig ook werd er met mij overlegt bv buitenkraan waar plaatsen waar badmeubel gaat komen en op een andere kamer hoe en waar te wassen, de electricien had een mooie oplossing voor de afzuigkap geweldig.
De dag erna kwam de stucador een zzp-er die zeer netjes zijn werk deed

Weer een dag later kwam Bas terug gezellig en heeft en heeft de badkamer perfekt afgewerkt maar ja moest natuurlijk alles nog afgemonteerd worden.
En daar kwam Jan een ZZP-er voor ook deze zeer rustig en goed gaan afmonteren.

Al met al de badkamer is prachtig

Vandaag is er in een dag door de keukenbouwers een prachtige keuken gezet in de ochtend zag je het gewoon voor uit vliegen in de namiddag ging de apperatuur er in er is niet naar huis gegaan voor alles het deed naar mij en hun zin heerlijk

Omdat ik zo blij ben met het personeel van De Klein en hoe zij gewerkt hebben heeft Grando geluk want de jongens konden niet alles afmaken i.v.m. levering van Grando ben daar niet boos over omdat ik de Jongens van De Klein graag terug zie.


Ps Mark je hebt 16 jaar geleden de Grando keuken in ons oude huis alleen gezet maar staat nog steeds geweldig

Groetjes Annemarie en Johan van Rooij