Hoe klanten ons beoordelen

 

fam. Kempe Gorinchem juli 2018

Normaal gesproken zijn wij niet zo van de reviews, maar nu moeten we toch een uitzondering maken.
Wij vinden "Superkeukens en De Klein Keukeninbouwers Plus" de ideale combinatie.
Wij zijn bij "Superkeukens" super geholpen door Ferry met kennis van zaken, veel enthousiasme en hij neemt alle tijd voor je.
Uiteindelijk komt er een keuken uitrollen die helemaal naar je zin is.
Dan komen Robert en zijn mannen van "De Klein Keukeninbouwersplus" in beeld.
Je ziet meteen al dat je met vakmensen te maken hebt.
Bovendien zijn ze allemaal heel vriendelijk en werken ook bijzonder netjes.
Het enthousiasme en vakwerk straalt er van af.
Het eindresultaat mag er dan ook zijn.
Een prachtige keuken.
Bedankt "Superkeukens en De Klein Keukeninbouwersplus".

Lenie en Dries Verhoeckx - Blerick juni 2018

3 April j.l. zijn de mensen van Keukenbouwersplus in ons huis begonnen met het demonteren van onze oude keuken en de voor bereidingen treffen voor de montage van de nieuwe. Daarnaast hebben zij de hele benedenverdieping gerenoveerd, elektra, stucwerk, schilderen, etc. Nu, ruim 2 maanden later, genieten we van een geweldige verbouwing. Het huis ziet er schitterend uit: de keuken prachtig gemonteerd, mooi strak stucwerk, een splinternieuwe elektrische installatie, keurig schilderwerk etc. Dit alles is in 5 weken gerealiseerd.
Daaraan vooraf is natuurlijk een uitstekende planning gegaan met duidelijke afspraken, een goede financieel overzicht, een goede beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. De contacten met de firma liepen via Robert. Hij is behulpzaam, denkt mee en probeert alles in goede banen te leiden. Ook in het weekend beantwoordde hij onze mails. Ons is de manier waarop de diverse werkers met elkaar omgingen, opgevallen: vrolijk en respectvol. Ook over het bedrijf waar ze voor werken en de directie spraken ze positief en met respect.
Kortom: van onze kant niets dan lof voor Keukenbouwersplus en haar medewerkers.

Dhr. en mevr. Bovee Breda juli 2018

“De werkzaamheden die Keukenbouwersplus voor ons heeft uitgevoerd (zowel het plaatsen als het meerwerk) daar was ik erg tevreden over.
De (Grando) keuken is in een jaren ‘30 huis geplaatst waar niet alle muren en hoeken recht waren.
De vakmannen die het hebben geplaatst hebben meegedacht met ons als klant, kwamen altijd op tijd en leverden goed werk af.
Het werk bleek in de praktijk meer te zijn dan gedacht (o.a. slopen oude keuken, monteren keuken, verzagen keukendelen waterpas, bouwdroger plaatsen), maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Vermoedelijk tijdens het plaatsen is toch onbedoeld een kleine schade veroorzaakt. Deze is netjes hersteld door het bedrijf.
Ik zou het bedrijf aanraden bij vrienden en bekenden.”

fam. Brinkman Breda juni 2018

Keurige vaklui die afspraken nakomen.
Werken volgens een strakke planning, werken netjes en denken mee.
Maken het werk af alsof ze voor hun eigen woning bezig zijn.
Zeer, zeer tevreden en absoluut aan te bevelen!

Ad van Bergen juni 2018

Wij hebben prima ervaringen met De Klein Keukenbouwersplus. De oude keuken werd door Robert deskundig ingemeten en de offerte voor onze verbouwplannen kwam vlot en was heel overzichtelijk gespecificeerd en compleet, zodat we meteen een financieel overzicht hadden van eventueel meer- en minderwerk. De eindafrekening was nog steeds gebaseerd op deze offerte/opdracht en klopte tot op de cent, waarbij het goedkopere 6% BTW-tarief voor sommige werkzaamheden meteen en correct verrekend was. Aan de planning van de uitvoering van de werkzaamheden werd strikt de hand gehouden en tussentijdse werkzaamheden werden op de afgesproken tijden uitgevoerd. Van het slopen van de oude keuken en het uitvoeren van de bouwkundige aanpassingen hebben we weinig overlast ervaren, waarbij het geplaatste stofwandje zeer nuttig bleek. Alle vaklieden die bij ons werkten waren voorkomend en ter zake kundig. Een tegenslag in de levering van de juiste materialen wat betreft plintboiler en kokend-waterkraan, waardoor Gerard zijn werk bij de plaatsing van de nieuwe keuken niet helemaal kon afmaken, werd door Mark de Klein adequaat begeleid en aanvankelijk zo goed mogelijk opgevangen, waarbij directe communicatie een groot pluspunt was. Onze ervaring is dat de mensen van Keukenbouwersplus al het mogelijke doen om het werk prettig en zo snel mogelijk af te ronden.

Mevrouw Sluisveld Best mei 2018

Er is erg netjes gewerkt door de mannen van Keukenbouwersplus. Er was een goede voorbereiding en alle zaken werden van te voren goed doorgesproken en goed advies gegeven. Het werk is keurig dat de mannen hebben geleverd en ook werd er na het werk nog altijd netjes opgeruimd. Niets is te veel. We zijn dan ook erg tevreden met het gedane werk en blij dat het zo goed is verlopen.

familie Monkel mei 2018

Ja dat maak je niet zo vaak meer mee. Vaklui die met de grootste toewijding iets maken wat je alleen nog op papier hebt kunnen zien.

Geweldig! Klantvriendelijkheid kost geen cent maar levert zo veel op!

De monteurs Henk en Dimitri hebben in Oisterwijk vakwerk geleverd. Met toewijding en een hoge mate van accuratesse is een eindresultaat te zien wat er mag wezen. Electra, loodgieter en timmerwerk hadden we in eigen beheer voorbereid. Mooi om te horen dat de monteurs aangeven dat de voorbereidende werkzaamheden netjes en op maat zijn uitgevoerd.

De mannen hebben vervolgens met veel passie iets heel moois neergezet. Voortdurende in overleg met ons. Zelfs voor de loodgieter, die het water en de afvoer later nog moet aansluiten, is alles klaargezet door de monteurs.
Dank voor de service en in het bijzonder dank aan de geweldige monteurs!

J. Maas Nieuw-Bergen april 2018

Ik ben uitermate tevreden met de werkzaamheden die zijn verricht door Keukenbouwersplus.
Ze dachten mee met de werkzaamheden voor het plaatsen van de keuken en gaven goede tips voor de electra etc.
Het contact is altijd erg goed geweest en ben altijd keurig te woord gestaan
ze zijn zeer precies te werk gegaan en de keuken is zonder problemen geplaatst, Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben!
met vriendelijke groet,
Job Maas

W. & C. Koeling april 2018

Wij zijn heel erg tevreden over de contacten.
Vanaf moment één met Robert en later met loodgieter Kees, elektricien Daniel en stukadoor Mitch. Stuk voor stuk prima vaklui en heel prettig in de omgang.
Wij zijn heel blij met de aanpak/begeleiding van Robert. Door duidelijk aantegeven wat mogelijkheden zijn, zijn ervaring werd zeer op prijs gesteld, konden wij onze keuzes maken.
Planningen werden ruim te voren bekend gemaakt en, zoals eerder aangegeven prima uitgevoerd door de diverse uitvoerders in prima samenwerking. Een op elkaar ingespeeld team!
Ook over de keukenmonteurs niets dan lof !

Ves en Elly Jacobs - Horst maart 2018

November 2017 bij Grando-keukens in Son en Breugel een nieuwe keuken gekocht. Deze is eind februari 2018 door Keukenbouwersplus uit Mill bij ons geplaatst. Zelf hadden we al de nodige voorbereidingen getroffen waardoor de medewerkers van de Klein onmiddellijk aan de slag konden. Zo hebben we zelf voor de afvoer van de oude keuken gezorgd en het nodige sloopwerk uitgevoerd. De benodigde aanpassingen voor de elektriciteit hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Als eerste werd het loodgieterswerk door Keukenbouwersplus onderhanden genomen; leidingen verleggen, kranen aansluiten, afvoer verleggen en dakdoorvoer voor de afzuigkap maken. Dit alles werd op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Daarna was het timmerwerk aan de beurt. Door een, op ons verzoek, gewijzigde ophanging/plaatsing van de afzuigkap, moesten er nieuwe tekeningen met maten worden gemaakt alvorens met de uitvoering kon worden begonnen. Dit werd in overleg met de planner tot volle tevredenheid uitgevoerd. Nu konden de stukadoors aan de slag. De gehele keuken zou opnieuw gestuct worden (m.u.v. het plafond). Door de vele hoeken en hoekjes hadden de mannen hier hun handen aan vol. Dit lukte niet in 1 dag, waardoor ze nog een 2e dag terug moesten komen. Ook deze werkzaamheden werden op vakkundige wijze en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Nu was het de beurt aan de Keukenbouwers. Nadat de keuken was afgeleverd konden de mannen 's-morgenvroeg direct aan de slag. Ook dit werd zeer professioneel door de mannen van Keukenbouwersplus aangepakt. Daar waar er onduidelijkheden waren werd dit met ons besproken en konden we samen tot een oplossing komen. Tenslotte mocht de tegelzetter de puntjes op de i zetten. We zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden van alle medewerkers van Keukenbouwersplus. Hun professionaliteit en meedenken heeft ons de keuken geleverd die we zo graag wilden.
Ves & Elly Jacobs, Horst

Familie Laurijssen - Baarle Nassau maart 2018

Toen Robert bij ons de keuken op kwam meten vertelde hij wat voor meerwerk de firma Keukenbouwersplus ook kon leveren.
Wij zijn de reacties van de andere klanten gaan lezen en door al deze positieve reacties hebben we besloten om ook met de firma Keukenbouwersplus in zee te gaan.
En ook wij zijn erg te spreken over het werk wat geleverd is.
Er worden duidelijke afspraken gemaakt, en een planning van dag tot dag die klopt.
Robert belde geregeld om te vragen of alles naar wens ging en om door te geven hoe laat iedereen kwam.
Maar vooral de loodgieter, elektricien, timmerman, stukadoor, tegelzetter en de keukenzetter allemaal vakmensen.
Ze dachten met je mee en loste eventuele problemen op.
Ze maakten het werk wat voor die dag gepland stond af ook al werd het daardoor wat later.
Het zijn allemaal Toppers,
De firma Keukenbouwersplus is een echte aanrader.

K. de Vlieger Zeist februari 2018

De Klein Keukenbouwersplus heeft mijn geheel nieuwe keuken gemonteerd, de wandtegels
in mijn nieuwe keuken aangebracht en de keuken gestucadoord.
Het voorbereidende werk, zoals het opmeten, bespreken, offerte sturen is op een georganiseerde
en systematische wijze verlopen.
De rekening is in 4 delen opgesplitst en kon dus gespreid betaald worden.
Administratief was alles digitaal, begrijpelijk en duidelijk vermeld.

Op gevraagde uitleg door mij in e-mails werd altijd snel en adequaat geantwoord.
Er zijn 2 verschillende keuken monteurs op 2 verschillende dagen geweest die beiden op zeer vakkundige manier mijn gehele keuken hebben geplaatst. Het verbaasde mij hoe snel en efficient de tegelzetter werkte.
Mijn vriend merkte nog op hoe vakkundig en schoon de stucadoors werkten.

Al de werklui kwamen stipt op de afgesproken tijd en waren allen keurige, vriendelijke en
beleefde mensen.
In de nabije toekomst moeten er ook nog nieuwe vloertegels gelegd worden en ik ga zeker weer

De Klein Keukenbouwersplus daarvoor inhuren.
Ik ben zeer tevreden over hun werk.

dhr. en mevr. Stadhouders Breda februari 2018

De Klein Keukenbouwersplus BV is een bedrijf dat zijn afspraken goed na komt. Op telefonische en mail vragen wordt snel gereageerd.Naar wensen van de klant wordt serieus rekening gehouden tijdens de werkzaamheden. Op de eindfaktuur wordt duidelijk aangegeven wat het meer/minder werk is geworden dus waar je aan toe bent.

familie van der Wijk Eindhoven december 2017

Wat een super bedrijf. Door hun een nieuwe badkamer en keuken laten zetten met alle werkzaamheden die erbij komen kijken zoals het slopen, loodgieterswerk, elektriciteit, stucwerk, timmerman, schilder, tegelzetter etc etc. Ze hadden hier 3 weken voor uit getrokken en de planning doorgegeven aan mij. En echt alles liep volgens de planning, als er iets was stuurde we Robert een bericht en het werd opgelost en/of meegedacht. Echt een super bedrijf. Ik raad iedereen deze Keukenbouwersplus aan. En na 3 weken een prachtige badkamer en keuken. Top werk dat is vakmanschap.

Erna Welles - Grubbenvorst december 2017

Via Superkeukens ben ik in contact gekomen met Keukenbouwersplus. Wat een geweldige ervaring! Het proces van inmeten, offerte, voorbereidingen, planning en afwerking, alles was op elkaar afgestemd. Het meedenken door Robert bij de offerte tot in de kleinste details, meteen ter plekke een offerte met kosten en een planning!
Ik wist meteen wat alles zou kosten, wanneer gestart ging worden en wat er wanneer zou gaan gebeuren.
Tijdens de voorbereidingen en het plaatsen waren er iedere dag andere mannen in huis, maar wat een vakmensen! Het was een plezier om ze in huis te hebben! Iedere avond werd ik vooraf geïnformeerd wie de volgende dag hoe laat voor mijn deur zou staan. Ondanks de afstand en de drukte in het verkeer, waren de mannen er iedere dag op de afgesproken tijd en meestal zelfs voor de afgesproken tijd, nooit later. Petje af, ook voor hun vakkundigheid en adviezen tussendoor.
Een hele dikke pluim voor iedereen die de afgelopen tijd bij ons zijn bijdrage heeft geleverd! Het resultaat is fantastisch. Ik ben superblij met mijn nieuwe keuken. Het hele proces zoals de verbouwing verlopen is, is met recht een hele grote PLUS.
Chapeau en dank aan het hele team!

Dhr. en dhr. Kraus - Den Bosch november 2017

Keukenbouwersplus….de plus MEER dan waard.
Het tekenen van onze nieuwe keuken was bij mevr. Karels van Grando Breda in goede handen, maar de realisatie van de keuken was bij de Klein Keukenbouwersplus in de BESTE handen.
Voor de inspectie ter plaatse, de nameting en het opstellen van de offerte werd door Robert van Nistelrooij alle tijd genomen. Er was deskundige uitleg, inzichtelijke informatie, helderheid over de kosten en aandacht voor onze wensen. Ambacht en vriendelijkheid gingen bij hem hand in hand. Even zo belangrijk was zijn permanente zorg tijdens het montageproces. Op de achtergrond aanwezig en bereikbaar! Chapeau Robert!
Naast deze persoonlijke aandacht en zorg, was er een strakke en heldere planning van alle werkzaamheden. Beloftes werden nagekomen. Vakkundige mensen deden hun werk en meer nog: ze dachten mee over oplossingen en gaven, waar nodig, bruikbare adviezen. Geen haastklus, maar werk waarbij werd ingezet op 100% klanttevredenheid.
De definitieve montage gebeurde door een ervaren vakman. Zorg voor goed werk ging boven tijdsdruk. Er was aandacht voor wat bij aflevering fout was en heldere afspraken over de nazorg en de service.
Wij kunnen schrijven dat onze keuken bij de Klein Keukenbouwersplus in de beste handen was en complimenteren de medewerkers voor hun aandacht, zorg en vakbekwaamheid. Bij Keukenbouwersplus bent u aan een heel goed adres! Aanbevolen!
Bert en Jan

Betty Pannevis - Breda november 2017

Graag wil ik mijn waardering uitspreken over de manier waarop de plaatsing van mijn keuken gepland is door Robert. Alles verliep als afgesproken. De mensen die alle klussen deden waren heel professioneel en ook nog reuze vriendelijk. Ze dachten mee en ruimden ook netjes op. Wat wil je meer?
Mijn keuken en hal zien er prachtig uit. Precies zoals ik het wilde!
Groeten, Betty

Marne en Cora Lips - Etten Leur november 2017

Via Grando Breda hebben wij een nieuwe keuken en tegelvloer gekocht. Robert kwam inmeten en het meerwerk bekijken.
Meerwerk hadden we genoeg. Gelukkig wilde jullie dit ook aannemen zodat alles bij een bedrijf kon blijven. Wij hadden geen omkijken naar een planning omdat we via jullie een keurige planning kregen. Tussendoor werden we keurig op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen of wijzigingen. Bij het leggen van de tegelvloer kwam een groot probleem naar boven. Dat was even slikken, maar gelukkig hadden jullie daar een passende oplossing voor en heeft Bas de vloer er uiteindelijk keurig in gekregen, waar we super blij mee waren.
We kunnen niet anders zeggen dat alle jongens die bij ons over de vloer zijn geweest de afgelopen weken, keurige en hardwerkende mannen zijn. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt en keurig achtergelaten. Wij raden jullie bij iedereen aan en mochten we ooit nog gaan verbouwen bel ik als eerste jullie! Bedankt voor alles en succes voor jullie al jullie jongens.

Familie Dorst uit Sleeuwijk november 2017

Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden die verricht zijn door jullie
personeel.
Ook de communicatie en planning verliep soepel met Robert.
Dikke pluim voor Daniël en Kees, Corne en de stukadoors uit Eindhoven.
We zijn heel content met het eindresultaat.

Familie Vossen Best november 2017

Vorig jaar hebben wij onze nieuwe badkamer laten inbouwen door de Klein Keukenbouwersplus naar volle tevredenheid. Het werk werd verricht door stuk voor stuk vakkundige mensen die prettig waren om over de vloer te hebben. Gedurende de verbouwing werden de afspraken nauwkeurig gecommuniceerd door Robert van Nistelrooy waardoor de lijntjes kort waren. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.
Nu een jaar verder hadden we een onvoorzien probleempje met de kraan van de douche. Nog geen dag later was Bas bij ons. Er werd tussen alle andere werkzaamheden toch een gaatje vrijgemaakt. Robert heeft ons wederom prettig te woord gestaan en dacht meteen in oplossingen. De kraan is keurig onder garantie is vervangen. De "plus" heeft voor ons een "ster" gekregen. We hebben nu ook kennis kunnen maken met de service van dit bedrijf. Nogmaals bedankt!