Hoe klanten ons beoordelen

 

Jacques en Lydia, April 2020

Vandaag de puntjes op de i gezet door de perfecte service monteur die alles netjes heeft afgewerkt ,de montage van de keuken was ook heel netjes verlopen met fijne monteurs om in huis te hebben , jullie verstaan je vak en ga zo door ook de communicatie is zoals het hoort ,groetjes Jacques en Lydia.

Fam. Mol, Schijndel, maart 2020

Een dikke pluim voor de monteurs! Ze zijn gebleven tot alles in de puntjes perfect was.

Familie Van Dijk, Heukelem, maart 2020

Ik wil nog wel even wat kwijt over de monteur die onze keukenkast heeft gemonteerd.
Het was in één woord fantastisch! Een heel groot compliment voor deze monteur. Hij was beleefd, sociaal, werkte keurig netjes, ruimde alle rommel achter zich op en was heel precies op het perfectionistische af!
We hebben niet één minpunt kunnen ontdekken. Een dikke vette tien.

Familie Nelis, Den Dungen, maart 2020

Niet wetende waar ik mijn reactie kwijt kan op de site, doe ik het via dit contactformulier. Mijn man en ik zijn zeer tevereden over de snelheid en kundigheid waarmee onze keuken keurig geplaatst is. En alles werd netjes opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Vakwerk

Familie Bertens, Breda. Maart 2020

Kwaliteit zonder stress..…
In november hebben we een keuken besteld bij Grando keuken en bad in Breda voor ons te betrekken appartement.
Direct viel ons op dat er nogal lange levertijden waren en dat ook de plaatsing niet à la minuut kon worden geregeld.
Onze verkoper nam contact op met Keukenbouwersplus en al snel kon een datum geprikt worden die beide partijen schikte.
Er werden afspraken gemaakt voor inmeten en daarna voor de eerste voorbereidingen (aansluitingen op de juiste plaats brengen).
Op het afgesproken moment kwamen de monteurs en ze leverden prima werk. Dat bleek ook bij de plaatsing later: alles klopte precies.
Via de laatste nacalculatie werd transparant in beeld gebracht wat het eventuele meer- en minderwerk was en dit werd keurig verrekend.
De plaatsing was in handen van het team ‘Koen en zijn vader’. Wat een briljant team: keurig op tijd, ordentelijk, serieus en op de millimeter.
Alles netjes achterlaten en proactief meedenken in zaken aangaande het gebruik. Vakwerk.
Grando adverteert met de leuze: Service van A tot Z! Samen met Keukenbouwersplus weet deze verkooporganisatie dat waar te maken.
Met de mensen van Keukenbouwersplus werden we echt ontzorgd. Een echte aanrader als je kwaliteit wilt en niet zelf aan de slag wilt of kunt.
Familie J Bertens, Breda.

Fam. van der Linden, Febr, 2020, Tilburg

Onlangs is in mijn nieuwbouwhuis de keuken geplaatst door Keukenbouwersplus. Maar voordat de keuken geplaatst kon worden is er het nodige voorbereidingswerk aan vooraf gegaan. De samenwerking tijdens het gehele traject kan ik omschrijven met woorden als transparant, flexibel, kwaliteit, denken in oplossingen, snel schakelen en afspraken nakomen. Dus wil je jezelf ontzorgen over een keuken tijdens een verbouwing of nieuwbouw woning dan is Keukenbouwersplus de partij! Ik wil het team bedanken voor de samenwerking en een extra bedankje voor de elektricien die met een toffe tip kwam voor de verdiepte spotjes. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!

Mw. van Veggel (Januari 2020)

Beste medewerkers van Keukenbouwersplus,
In december 2019 hebben jullie bij mij een nieuwe keuken geplaatst, een nieuwe toiletruimte ingericht en de meterkast vernieuwd.
Ik ben heel erg tevreden over alle werkzaamheden die bij mij zijn verricht, het leidingwerk, stukadoorswerk, schilderwerk, de installatie enz. Ik ben superblij met het resultaat.
Hier waren echte vakmensen met heel veel plezier aan het werk. Alles verliep ook perfect volgens planning.
Ik kan Keukenbouwersplus iedereen aanbevelen.

Fam. Beumken, December 2019

We willen graag onze complimenten aan de monteur gegeven. Hij heeft erg netjes gewerkt, zeer secuur en was erg vriendelijk. We zijn zeer tevreden.

Familie Schroder, Prinseneiland Amsterdam Nov 2019

Wij hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de service van Keukenbouwersplus. Communicatie vooraf was helder, er is heel zorgvuldig en netjes gewerkt, geen verrassingen achteraf, alleen het plezier van een mooie keuken en nu dus genieten !

Familie Memik (nov 2019)

Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de monteur. Gerard heeft zijn werk heel secuur gedaan. Het montageresultaat is dan ook uitstekend en naar onze volledige tevredenheid.

Piet en Ineke (oktober 2019)

Beste mensen,
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
De voorbereiding en het inmeten door Robert waren top. Hij gaf ons hierbij uitstekende adviezen.Daarna zijn de voorbereidende werkzaamheden en montage en daarna de afwerking geweldig uitgevoerd.
Onze dank gaat uit naar het hele team.

Lea (Den Bosch), oktober 2019

Ben zeer tevreden over de werkzaamheden omtrent de keukenvoorbereiding. Accuraat, deskundig en vriendelijk personeel. Zal de keukenbouwers beslist weer inroepen (en iedereen adviseren) als er weer een klus geklaard moet worden. Top! Dank jullie wel !

Steijn en Susanne van den Boom (sept 2019)

Weken kijken wij uit naar de dag dat de nieuwe keuken geplaatst wordt. Corné wordt door ons hartelijk ontvangen en samen met een collega begint hij zorgvuldig met de voorbereidingen en zet met aandacht en precisie onze keuken in elkaar. De mannen zijn vriendelijk en werken in een strak tempo. Wat een vakwerk en het resultaat is super. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Chantal (juli 2019)

Wij hebben het werken met jullie als heel erg prettig ervaren!
Wij hoefde ons nergens druk over te maken en alles liep perfect!
Ook de manier van communiceren was erg fijn, we werden van alles op de hoogte gehouden!
Wij hebben echt niks negatiefs te melden en raden jullie zeker aan aan andere mensen!

Marian en Cees Castelijns, Oosterhout (juni 2019)

Juni 2019 een keuken van Grando Breda laten plaatsen door de medewerkers van KeukenbouwersPlus.
Het geheel omvatte het slopen en verwijderen van de oude keuken, het aanleggen van elektra (inclusief een nieuwe meterkast met extra groepen), het monteren van nieuwe wandcontactdozen en schakelaars, het leggen van watertoevoer- en afvoerleidingen, het timmeren van een keukenalkoof en verlaagd plafond, het glad stuken van timmerwerk en de verdere keukenruimte en natuurlijk het plaatsen van de nieuwe keuken.
Dit alles is zeer vakkundig uitgevoerd door de mensen van KeukenbouwersPlus. Er werd door alle medewerkers netjes en nauwkeurig gewerkt, en eventuele vragen/opmerkingen werden vriendelijk en adequaat verwerkt.
Het geheel is op goede en duidelijke wijze gecoördineerd door Robert de projectmanager. Daarbij mag ook zeker de heldere communicatie genoemd worden. Zowel tijdens de werkzaamheden als ook in het voor- en na traject zorgt Robert ervoor dat alles duidelijk wordt uitgelegd, afgesproken en gepland, waardoor er geen verrassingen ontstaan. De combinatie Grando Breda en KeukenbouwersPlus is ons zeer goed bevallen, en wij zijn erg blij met het bereikte resultaat.

Antoine en Karin, Den Bosch (juni 2019)

De afgelopen weken heeft Keukenbouwersplus onze oude keuken verwijderd, een wand tussen de keuken en de serre gerenoveerd, nieuwe betegeling gelegd, electra etc aangepast, en ten slotte een nieuwe keuken geplaatst. Vooraf een duidelijk kostenoverzicht en planning. Alles verliep ook volgens deze planning mede omdat Keukenbouwersplus duidelijk de regie voerde over alle werkzaamheden en ook regelmatig met ons contact had. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Jeroen en Mylene (juni 2019)

Op 25 en 26 Juni is er een monteur (Gerard) bij ons geweest om onze nieuwe keuken te plaatsen. Het ging geheel volgens planning en naar onze tevredenheid en we willen jullie bedanken voor de professionele en fijne aanpak. Er waren wat zaken waar we ons druk om maakten, zoals de al aanwezige apparatuur welke terug geplaatst moest worden en de nieuwe keukenboiler, maar die zijn door Gerard allemaal netjes opgelost. Ook was het fijn dat hij niet te beroerd was om even mee te helpen met de keukenboiler die ik zelf zou installeren.
Hiernaast waren de tips die hij gaf mbt het ophangen van de afzuigkap (als de wanden betegeld zijn) welkom.
Het meedenken werd door ons erg op prijs gesteld.
Bedankt voor de service.

Arie van Vliet, Werkendam (juni 2019)

Ik ben heel tevreden over de wijze waarop Keukenbouwersplus de plaatsing van de keuken en de voorbereidende werkzaamheden zoals tegelwerk, loodgieterswerk en elektra, heeft verzorgd. Strak in de planning, zorgvuldig in de uitvoering en correct in de benadering.
Zelf heb ik er geen omkijken naar gehad en is de kwaliteit top. Ik kan jullie bedrijf van harte aanbevelen.

Wim en Jolanda (Juni 2019)

De factuur heb ik voldaan en ik wil jullie bedankt voor het voortreffelijke werk dat is geleverd. Alles is volgens planning en afspraak verlopen. De communicatie met Robert van Nistelrooij was erg prettig en professioneel. Ook alle onderaannemers hebben keurig werk afgeleverd en hebben alles iedere dag perfect achtergelaten. Aangezien wij tijdens deze grote verbouwing in de woning zijn blijven wonen (met 2 kinderen) was het van groot belang dat het leefbaar bleef en daar heeft iedereen aan meegewerkt! Ik zal jullie dan ook ten zeerste aanbevelen bij andere het kost mogelijk wel iets meer dan dat je alle klussen zelf inhuurt maar de onderlingen afstemming en rust voor de klant dat het allemaal goed geregeld wordt is dat meer dan waard!

Anja & Rob uit Geldrop (mei 2019)

Zonder stress en vertraging verbouwen? Het kan. Met Keukenbouwersplus.
Keukenbouwersplus heeft bij ons niet alleen de keuken gemonteerd, maar daarnaast ook nog een redelijk grote verbouwing gerealiseerd. De hele benedenverdieping van ons huis werd onder handen genomen: breken en slopen, stukken, schilderen, elektra, loodgieterswerk enz. Al bij de eerste ontmoeting met Danny was duidelijk dat hier echte vakmensen aan het werk zijn, hij dacht ontzettend goed met ons mee en vertaald dit in een duidelijke offerte en planning. Omdat Danny een nieuwe uitdaging aangenomen heeft, nam Robert onze verbouwing over. En dat deed hij ontzettend goed. We hadden veel contact en al mijn vragen werden vriendelijk beantwoord. De planning is altijd aangehouden, we hadden geen dag vertraging! Dat is bij een 5 weken durende verbouwing nogal bijzonder te noemen. Ook de andere medewerkers gaan vol passie en gedrevenheid aan het werk en werken ontzettend netjes, het voelde meer dan goed om deze mensen in huis te hebben. Ze hebben maar een doel en dat is: het voor jou als klant zo mooi mogelijk te maken. Nogmaals onze hartelijke dank aan Robert, Danny, Bas, Kees, Dimitri, Henk, maar ook aan Daniël, Ken, Mike en Daan. Mensen die in ons ‘nieuwe’ oude huis komen, staan versteld van de kwaliteit van het geleverde werk. En wat we altijd erg belangrijk vinden: al deze toppers waarderen hun werkgever enorm, een goed teken. Heel erg bedankt en ga zo door!