Hoe klanten ons beoordelen

 

Klant uit Breda (mei 2019)

Keukenbouwersplus heeft bij ons de keuken verbouwd / geplaatst en de meterkast vernieuwd. Er werd gewerkt met een strakke planning, zodat je van te voren goed zicht had op de duur van de werkzaamheden. De medewerkers zijn vaklui op hun gebied en waren erg vriendelijk. Met vragen kon je altijd terecht bij diezelfde medewerkers of bij Robert. Zij dachten goed mee. Een prima bedrijf.

Will en Betsie (mei 2019)

Wij zijn zeer tevreden over de montagewerkzaamheden aan onze keuken.
De monteur heeft prima werkgeleverd.

Fam. Machielse

Toen wij onze keuken besteld hadden kregen wij een informatiebrochure mee van Keukenbouwersplus. Wij hebben dit doorgenomen en meteen aangegeven dat wij geheel ontzorgd wilde worden mbt de werkzaamheden vooraf aan de plaatsing zoals loodgieter, electra en stucadoor. Het was voor ons de 1e keer dat we een nieuwe keuken hadden gekocht. We waren best benieuwd hoe dit zou bevallen aangezien je soms rare verhalen hoort mbt de plaatsing van een nieuwe keuken. Wij kunnen nu zeggen dat het meer dan 100% is meegevallen. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering van de keuken heeft het hele proces geen obstakels gekend. Alles was strak gepland en de werkzaamheden zijn vakkundig en netjes uitgevoerd. Wij kunnen een ieder dan ook dit bedrijf van harte aanbevelen voor de werkzaamheden mbt de keuken. Beste medewerkers van Keukenbouwersplus: Hartelijk bedankt voor het keurig eindresultaat!

Fam. Otten te Tilburg (april 2019)

Wij zijn zeer tevreden over Keukenbouwersplus BV. Bij aanvang van het traject voor het plaatsen van een nieuwe keuken en verbouwing op de begane grond hebben wij gezegd dat we een resultaat kopen en geen gedoe. Simpel gezegd, op 13-04-2019 moest de verbouwing gereed zijn waarbij de verantwoordelijkheid van planning, uitvoer en nazorg compleet bij Keukenbouwersplus BV was neergelegd.

Tijdens het proces werden wij ten alle tijden op de hoogte gehouden van alle vorderingen en werd er, waar nodig, altijd afstemming gezocht alvorens er een actie werd ondernomen. op 13-04-2019 was de verbouwing dan ook volledig afgerond met een uitstekend resultaat.

Kees en Elly, Eindhoven (april 2019)

Keukenbouwerplus heeft topwerk geleverd bij de voorbereiding, installatie en nazorg van onze nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden met de adequate wijze van communiceren door ons aanspreekpunt en planner Robert. Aan de uitvoering van het werk kun je zien dat Keukenbouwerplus echte vakmensen inzet. Wij voelden ons echt ‘ontzorgd’ . Hulde aan het team!
Kees en Elly, Eindhoven

Willem, april 2019, Oosterhout

Ik wil graag mijn complimenten overbrengen voor de wijze waarop Henk(en heel even Mark) onze keuken hebben geplaatst echt fantastisch vakmanschap in alle rust maar daardoor met enorm tempo EN kwaliteit! Heel erg bedankt Henk en wens je nog veel mooie jaren bij jullie mooie bedrijf. Een echte ambassadeur voor het bedrijf👍

Tom, Langenboom april 2019

Ik zag ontzettend op tegen de verbouwing. Mijn vriendin uiteraard niet…
Ons keuken-project, was er ééntje met de hoofdletter “PLUS”; kamervloer ophogen, muur verwijderen, complete elektro verplaatsen, houtenvloer, tegelvloer, stucwerk, schilderwerk en uiteraard het plaatsen van een keuken.

De gehele onderverdieping is aangepakt door het team van KeukenbouwersPlus. Met als meest bijzondere punt, dat er geen dag geweken is van de gemaakte planning. In ons geval een planning van 5 weken, met veel variabelen en disciplines.

De monteurs zijn het type: “goede jongens uit de buurt.” Ze zijn netjes, behulpzaam, gezellig en gespecialiseerd. De zorg waarmee de werkzaamheden zijn uitgevoerd én opgeruimd gaven ons enorm veel rust en het vertrouwen in een goede afloop. De rol van projectbegeleider is Robert op het lijf geschreven, bij elk vinkje op de planning een kort contact en/of bezoek en waar nodig meteen actie.

De keuken is precies geworden zoals mijn vriendin voorspeld heeft en we zijn dan ook meer dan tevreden over het mooie resultaat! Werken met KeukenbouwersPlus is echt een aanrader!

Peter (Cuijk) maart 2019

Mijn ervaring met keukenbouwersplus is erg goed. Komen netjes van te voren kijken, geven advies en denken mee, wat ik zeer waardeer. Geven duidelijkheid in prijs en geven je ook de ruimte om naar aanleiding van de offerte nog wat klusjes ( alsnog ) in eigen hand te nemen.
Mensen die bij je komen zijn vakkundig en die denken ook met je mee, zodat het geheel een prachtig plaatje is geworden.
Al met al erg goed gewaardeerd en zal Keukenbouwersplus zeker bij vrienden of familie aanbevelen.

Frank en Ellen (St. Hubert) maart 2019

Twee weken geleden is onze nieuwe keuken geplaatst. Ook de voorbereidende werkzaamheden zijn door Keukenbouwersplus uitgevoerd. De samenwerking is uitstekend verlopen. Alles is uitgevoerd conform de vooraf toegezonden planning. Er wordt heel zorgvuldig gewerkt door prima vakmensen. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

Aad Koeman maart 2019

Over alle facetten aangaande de montage ben ik buitengewoon tevreden. Het begon met het inmeten van de keuken, waarbij alle details werden genoemd en besproken op een wijze waarbij kennis en inzicht duidelijk naar voren kwam. Er werd daarbij tevens een strakke planning afgesproken en de uitermate gedetailleerde offerte was al snel in mijn bezit.
Toen door omstandigheden de lanning moest worden aangepast werd dat heel aangenaam opgelost, alweer op duidelijke en vriendelijke wijze.
Elk afgesproken onderdeel van de planning werd juist uitgevoerd, door mensen met kennis van zaken, vriendelijk en in een hoog werktempo. Eerlijk gezegd kan ik geen verbeterpunten noemen, want ik ben over alles zeer tevreden. Als mij dat gevraagd wordt zal ik Keukenbouwersplus altijd van harte aanbevelen.

Pierre en Marianne, Ottersum maart 2019

Wij zijn erg tevreden over het werk wat geleverd is door Keukenbouwersplus. Er was een goede planning gemaakt. De afspraken zijn heel goed nagekomen, de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er was goede communicatie. Vriendelijk personeel, die geen 9-5 mentaliteit hebben maar soms lage dagen maakten. Het werk dat gepland was moest af!
Wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze keuken geleverd door Gemar en geinstalleerd door Keukenbouwersplus.

Frank en Marly maart 2019

Na aankoop van onze keuken kwamen we automatisch bij Keukenbouwersplus terecht voor het plaatsen van de keuken. Het viel ons meteen op hoe goed de samenwerking tussen de winkel en Keukenbouwersplus geregeld is. De planning verliep namelijk perfect! Bij het inmeten kregen we de gelegenheid om afspraken te maken over wie welke voorbereidende werkzaamheden ging uitvoeren. Zo hebben we zelf de sloop en container geregeld en hebben we voor de rest lekker veel aan de vaklui overgelaten. Er werd een duidelijke offerte met mooie planning gemaakt. De werknemers van Keukenbouwersplus stellen zich erg flexibel op. Zo konden we ook aanpassingen doorvoeren tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk waren er ook wat tegenslagen maar die zijn begripvol en flexibel benaderd. Hartelijk dank!

Frank en Marianne maart 2019

Bij ons is de verbouwing uiteindelijk niet doorgegaan. Maar toch alle lof voor Keukenbouwersplus. Ze hebben veel tijd aan ons besteed en we waarderen de service die ze telkens verleenden door ons steeds tussendoor op de hoogte te houden enorm. Dat maak je in deze tijd niet veel meer mee.

Familie van Bilderbeek (Tilburg) maart 2019

Keukenbouwersplus heeft bij ons het voorbereidend werk (pluswerk) en de keukenmontage gedaan. Wij zijn heel erg tevreden over dit team. Vakkundige mensen die hun vak verstaan en ook nog eens heel netjes werken. Keukenbouwersplus heeft ons echt de zorgen uit handen genomen. Offerte was ook heel duidelijk en transparant. Nogmaaals: de werkzaamheden zijn heel soepel en volgens afspraak verlopen. Wij raden Keukenbouwersplus dan ook zeker iedereen aan.

Jan en Petra, Venray maart 2019

Onze keukenverbouwing in januari 2019 is volgens afspraak uitstekend verlopen. Strakke planning en goede vakmensen. We kregen ook nog enkele tips van de mensen die de werkzaamheden verrichtten. Overleg met Robert voor en tijdens de verbouwing en verliep uitstekend en was zeer prettig.

familie van Vliet (Boxmeer) maart 2019

Vandaag zijn met het schilderwerk de puntjes op de i gezet van de keuken.Graag willen we je bedanken voor de goede zorgen van begin tot eind bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Van je eigen eerste opname hier tot en met iedereen die we via jou hier thuis gehad hebben, allemaal hebben ze niet alleen in onze ogen top werk geleverd maar ook nog eens netjes gewerkt en stuk voor stuk zijn het plezierige mensen om over de vloer te hebben.

Elly en Jan ten Katen (Cuijk) maart 2019

Wij zijn enorm tevreden over de manier waarop de afgelopen 10 dagen onze keuken is verbouwd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vooraf een duidelijk overzicht wat ons te wachten stond. Ook tijdens de werkzaamheden verliep alles in goed overleg. Het was een heel prettige samenwerking met alle mensen die tijdens deze verbouwing bij ons over de vloer zijn geweest. Kortom: dit bedrijf is echt een aanrader!

Annemarie Ursulmann (Tilburg) maart 2019

De Klein Keukenbouwersplus heeft bij mij het voorbereidende werk gedaan voor een nieuwe keuken en de montage ervan. Ik heb bijzonder prettig samen gewerkt met Mark en ook de monteurs; goede tips en beantwoording van vragen, de monteurs zijn kundige en harde werkers, er wordt netjes met je huis omgegaan en alles opgeruimd. Ook bij het nawerk staan ze klaar, mocht er nog wat zijn.

Simone (Zeeland) maart 2019

Mijn eerste koopwoning, mijn eerste nieuwe keuken, stress alom! Totdat Mark mijn keuken kwam inmeten en een offerte maakte. Vanaf dat moment kwam er rust, heldere en duidelijk communicatie en vooral ook snel, zo ook de planning!! Vanaf de eerste dag, zoveel vakwerk!!! Topteam, een aanrader voor een ieder!!

Annette en Paul Thijssen - Oosterhout oktober 2018

Wij zijn zeer tevreden over de offerte (gedetailleerde beschrijving), de planmatigheid waarmee u te werk gaat (en alles volgens planning uitvoert) en de kwaliteit en het vakmanschap van uw medewerkers. Wat een plezier om deze mannen aan het werk te zien! Verder ging de uitvoering, daar waar dat nog nodig was, in goed overleg. Ik heb de Klein Keukenbouwersplus in Oosterhout bij 2 mensen aanbevolen.