Hoe klanten ons beoordelen

 

mevrouw Leijten - Waalre oktober 2017

Via Grando Son heb ik De Klein Keukenbouwersplus mijn nieuwe keuken laten plaatsen.
Door Robert werd alles eerst nauwkeurig ingemeten; hij gaf goede adviezen en maakte tevens een strakke planning die prima nagekomen werd.
Heel veel dank ook aan Daniël (elektra), Kees (loodgieter), Youri en Rens (stucwerk), Gerard en Danny (montage) en Corné (laatste afwerking), die heel vriendelijk en vakkundig gezorgd hebben voor een prachtig eindresultaat.
A. Leijten

familie Schiefer Etten Leur oktober 2017

Beste heer de Klein,

Gisteren zijn de laatste werkzaamheden aan onze keuken gedaan.
Graag laten we weten dat het eind resultaat naar onze volle tevredenheid is.
Het was een genoegen om uw mensen aan de slag te zien, erg kundig allemaal.


Met vriendelijke groet,

Elly Schiefer

Fam. Vloemans - Gorinchem oktober 2017

Beste Mark,

Wij zijn uiterst tevreden over de plaatsing (en voorwerk) door De Klein Keukenbouwersplus.
Alles werd met Robert vooraf goed afgesproken zoals wij het wilde. Robert kwam zelf ook nog met tips waaraan we moesten denken. We kregen de offerte voor de uit te voeren werkzaamheden per mail toegestuurd. Na accoord kregen we een tijdschema wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden. De (ingehuurde) electricien, loodgieter en stucadoor hebben zeer goed werk geleverd, en alles netjes opgeruimd.

Kortom zijn wij zeer tevreden over de gehele werkwijze van De Klein.
Ik kan idereen aanraden om met hen in zee te gaan om de nieuwe keuken te laten monteren.

Met vriendelijke groet.

Fam. Vloemans - Gorinchem

Dhr. Gruijthuijzen Oss oktober 2017

Een keuken kopen is één, maar het plaatsen , het verleggen van leidingen, loodgieters- en stucwerk, dat zou in mijn opinie een gigantische klus worden! Nog maar niet te spreken over de rommel welke achter zou blijven. Daar zag ik tegenop.
Achteraf helemaal niet nodig. Stuk voor stuk vakmensen welke bij mij de werkzaamheden hebben uitgevoerd! En rommel of afval, niets van gemerkt. Ze nemen alles weer mee, en zelfs stofzuigen?! Ik viel van de ene in de andere verbazing!
Nu snap ik waar die 'plus' voor staat in Keukenbouwersplus.
Dubbel en dwars verdient. Keukenbouwersplus is een aanrader. Ik heb er geen spijt!
Ik zou zeggen, doen!

Annemarie en Johan van Rooij oktober 017

Mijn ervaring met Firma De Klein Keukenbouwersplus

In eerste instantie kwam er een loodgieter en electricien met een man die van alles kan Kees-Jeroen en Bas
Alle drie gezellig en vakkundig ook werd er met mij overlegt bv buitenkraan waar plaatsen waar badmeubel gaat komen en op een andere kamer hoe en waar te wassen, de electricien had een mooie oplossing voor de afzuigkap geweldig.
De dag erna kwam de stucador een zzp-er die zeer netjes zijn werk deed

Weer een dag later kwam Bas terug gezellig en heeft en heeft de badkamer perfekt afgewerkt maar ja moest natuurlijk alles nog afgemonteerd worden.
En daar kwam Jan een ZZP-er voor ook deze zeer rustig en goed gaan afmonteren.

Al met al de badkamer is prachtig

Vandaag is er in een dag door de keukenbouwers een prachtige keuken gezet in de ochtend zag je het gewoon voor uit vliegen in de namiddag ging de apperatuur er in er is niet naar huis gegaan voor alles het deed naar mij en hun zin heerlijk

Omdat ik zo blij ben met het personeel van De Klein en hoe zij gewerkt hebben heeft Grando geluk want de jongens konden niet alles afmaken i.v.m. levering van Grando ben daar niet boos over omdat ik de Jongens van De Klein graag terug zie.


Ps Mark je hebt 16 jaar geleden de Grando keuken in ons oude huis alleen gezet maar staat nog steeds geweldig

Groetjes Annemarie en Johan van Rooij

Familie Elferink te Sleeuwijk oktober 2017

Beste Mark en Robert,

Op advies van Reddy Keukens te Veen met jullie in contact gekomen.
We hebben in het verleden wel wat problemen gehad met aannemers en waren dus redelijk gereserveerd over de enthousiaste opmerkingen van Robert dat we ons geen zorgen hoefden te maken over het plaatsen van onze nieuwe keuken.
Resultaat: Perfect werk geleverd. Deskundig ingemeten, en meer dan vakkundig geïnstalleerd (pluim voor Henk)
Ook het voorbereidende werk (electra, loodgieterswerk, timmerwerk, stucwerk) door vriendelijke vakkundige mensen uitgevoerd die ook meedachten.
Planningen netjes nagekomen, dus geen verrassingen.
We kunnen jullie van harte aanbevelen en succes gewenst met hopelijk nog veel toekomstige projecten.

Familie Elferink te Sleeuwijk

Mevrouw Smits Made september 2017

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de keuken. Robert had alles keurig netjes gepland, electricien, stukadoor, het plaatsen van de keuken sloot mooi op elkaar aan. Ook alle werklui hebben n pluim verdient ze leveren keurig net werk en waren zeer vriendelijk.

Dus “De Klein Keukenbouwers”jullie krijgen van ons een dikke tien!

familie Tax Zundert september 2017

Mark,

We willen even laten weten dat we prettig samengewerkt hebben met de mensen die de voorbereidingswerken gedaan hebben voor de plaatsing van de nieuwe keuken.
Keurig werk afgeleverd.

met vriendelijke groet
Leny & Adrie Tax

familie Pieterse Nuenen september 2017

We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het een paar maanden geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de weken er voor zagen we hoe de mannen onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een fijne nieuwe badkamer. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. We zijn tevreden en kunnen De Klein keukenbouwersplus zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!

Pieterse, Nuenen

familie Schuring Sint Oedenrode september 2017

Na de verschillende verhalen die je soms leest over wat er fout kan gaan tijdens het plaatsen van een keuken en
de werkzaamheden erom heen, waren we vooral op zoek naar een bedrijf wat we konden vertrouwen. Nadat Mark en Robert bij
ons waren wezen kijken en hadden we meteen een goed gevoel en de daaropvolgende offerte sloot ook aan op wat we hadden begroot.

We zijn blij dat we voor De Klein Keukenbouwersplus hebben gekozen met als resultaat een prachtige nieuwe keuken.
Ze zijn een bedrijf wat hun vak verstaat, houden zich aan de afspraken, letten op details en denken in oplossingen.

Wij kunnen De Klein Keukenbouwersplus aan iedereen aanraden!

Groetjes Els en Eddie Schuring

Monique en Jean-Pierre de Booij Prinsenbeek juli 2017

Bij ons was het inderdaad niet alleen een keuken plaatsen.
Nieuwe groepen, sleuven maken, leidingen veranderen plus stucwerk dus een behoorlijke klus voor een keuken van maar net 4 meter.
Maar complimenten aan jou vaste team plus de vakmensen die zijn ingehuurd alles tot in de puntjes voorbereid en als er iets kleins niet klopte gelijk of de andere dag opgelost. Met dank aan Robert, Henk , Danielle , Bas en Mitch.
Plus iedereen belde de avond van te voren om te plannen hoe laat ze ongeveer bij ons konden zijn. Top.

Bedankt namens Monique en Jean-Pierre de Booij

Robert en Judith mei 2017

Wij willen graag onze dank en waardering uitspreken over de wijze waarop onze nieuwe keuken tot stand is gekomen.

Onze speciale dank en waardering voor de keukenbouwers van De Klein Keukenbouwersplus. De beide mannen Dimitri en Gerard, hebben voortreffelijk werk geleverd en zichtbaar hun best gedaan om alles zo net mogelijk te monteren. Keuken ziet er super uit en zij hebben overduidelijk en zichtbaar hun best gedaan om alles precies te laten kloppen!
Nogmaals onze hartelijke dank aan het hele team van Grando Son en in het bijzonder Dimitri en Gerard voor de bouw van onze keuken!
Dank jullie wel!!!

Familie Banken Nuenen mei 2017

We hebben inmiddels een Keuken, Badkamer en WC’s laten plaatsen door De Klein Keukenbouwersplus.
Het is allemaal keurig opgeleverd en naar volle tevredenheid. Projectleider Robert heeft planning op voorhand gedeeld en heeft dit als dusdanig ook uitgevoerd, wat erg prettig is voor verdere planning van andere activiteiten in huis. Daarnaast was hij altijd bereikbaar!
Al het personeel die het project tot een succes hebben gemaakt, zijn vriendelijk en prettig in omgang, en allen zeer vakkundig. We konden gewoon gaan werken, zonder ons zorgen hoeven te maken. Werkelijk allemaal toppersoneel.
Uiteindelijk heeft dit alles er toegeleid, dat we met trots naar het eind resultaat kunnen kijken en hiervan ook kunnen genieten.

Fam Banken, te Nuenen.

Familie van der Lee mei 2017

Wij kunnen nu genieten van onze nieuwe badkamer dankzij de vakkundige medewerkers van De Klein.
Het is fijn wanneer een bedrijf met je meedenkt, een nieuwe badkamer installeren kan immers voor een hoop gedoe zorgen.
In ons geval geen gedoe; duidelijke planning en afspraken die naar behoren zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden!

Met vriendelijke groet,

Fam. van der Lee

Familie van Zuilenkom Mierlo mei 2017

Het volledig verbouwen van je badkamer is niet alleen leuk, maar ook ongelooflijk spannend. Want past het allemaal wel, wat je hebt bedacht?
Voor een goede nachtrust, is goede begeleiding onmisbaar. Wat door De Klein Keukenbouwersplus perfect is aangevoeld én opgepakt. Alle installateurs, inclusief stukadoor, timmerman, tegelzetter, elektricien en schilder waren specialisten, die hun vak verstonden. En die voldoende tijd namen voor overleg. Zodat wij díe badkamer hebben gekregen die wij ons wensten. Bedankt!

Familie Haanskorf te Breda april 2017

De Klein Keukenbouwersplus levert wat ze beloven. Via Grando Breda hebben we de montage van de keuken door De Klein Keukenbouwersplus laten uitvoeren. Om daarbij geheel ontzorgd te zijn hebben we alle werkzaamheden om de gehele keuken af te werken daarbij mee laten nemen. Demonteren en afvoeren van de oude keuken, tegels verwijderen, leidingen verleggen, een muurtje verlengen en de muren opnieuw van stuc voorzien. Alles goed uitgevoerd en voor ons zonder zorgen. Na de werkzaamheden ziet de keuken er exact uit zoals ontworpen. Zeker een aanrader voor mensen die de gehele keukenruimte op willen laten knappen.

Groeten, Michael Haanskorf

Familie Joosen Hilvarenbeek april 2017

Wat een lovende recensies! Je zou willen dat het waar was.
Nou, het is waar.
Wij kochten een complete keuken, badkamer en toilet bij Grando Son. De verkopers wezen ons op De Klein Keukenbouwersplus om de werkzaamheden te laten uitvoeren.
We kunnen de lovende recensies alleen maar onderschrijven. Je krijgt te maken met een planner (Robert) die zijn vak verstaat: een strakke planning van drie weken, van dag tot dag beschreven en ook zo uitgevoerd.
Tegelzetter Bas, stukadoor Marcel, elektricien Jeroen, loodgieter Kees, keukenbouwers Henk en Gerard, kitter Peter: allemaal even klantvriendelijk, deskundig en meedenkend. En niet te vergeten Mark de Klein!
Werken netjes, ruimen alles op.
Ook de nazorg is bij De Klein Keukenbouwersplus in goede handen. Wat niet meteen in orde gemaakt wordt, wordt later volgens afspraak afgehandeld.

fam. Joosen, Hilvarenbeek

Familie Wegen Roosendaal april 2017

Wij hebben op advies van Grando in Breda gekozen voor Keukenbouwersplus. Robert kwam na een paar weken netjes de keuken vakkundig inmeten en gaf ons direct advies omtrent een koof en een koffie hoek die wij graag wilde plaatsen. Het eerste contact beviel zo goed dat we direct ook al het pluswerk bij hun onder gebracht hebben en hier hebben we geen spijt van gekregen. Hier en daar was een klein misverstand omtrent wat wij wilde en wat hun dachten dat wij wilde, maar dit werd snel en vakkundig na overleg opgelost door hen. Robert is zeer goed te bereiken en als hij een keer niet opneemt belt hij altijd snel terug. Ruud, Gerard, Mitch en de Loodgieter zijn zeer plezierige mannen die hun werk verstaan en meedenken als ze het werk komen uitvoeren. We hebben met een gerust hart onze sleutels bij ze achtergelaten zodat zonder ons een moment zorgen te maken dat er rare zaken gebeurde, een koek en een kop koffie waarderen ze zeker! Bij een volgende verbouwing zouden we ze zeker weer overwegen.

M.v.g. en bedankt Maaike en Serge van der Wegen

Familie Bank te Breda april 2017

"Voor vakmanschap moet je bij De Klein Keukenbouwersplus zijn! Doordat we de keuken bij Grando hadden gekocht kwamen we in contact met De Klein Keukenbouwersplus. Bij het inmeten van de keuken kwamen we er achter dat er nog meer werkzaamheden moesten gebeuren zoals stuken, electra en leidingen verleggen. Dit werd ook allemaal door hen aangeboden. Voor ons als klant een top formule doordat je compleet wordt ontzorgd en je maar met één partij te maken hebt die alles voor je regelt. Van begin tot eind alles goed gepland en alleen maar vakmannen over de vloer gehad. We kunnen niks anders zeggen dan dat we uiterst tevreden zijn en raden De Klein Keukenbouwersplus iedereen aan!"

"Met speciale dank aan Henk de keukenmonteur!"

Familie Bank, Breda.