Hoe klanten ons beoordelen

 

Tom, Langenboom april 2019

Ik zag ontzettend op tegen de verbouwing. Mijn vriendin uiteraard niet…
Ons keuken-project, was er ééntje met de hoofdletter “PLUS”; kamervloer ophogen, muur verwijderen, complete elektro verplaatsen, houtenvloer, tegelvloer, stucwerk, schilderwerk en uiteraard het plaatsen van een keuken.

De gehele onderverdieping is aangepakt door het team van KeukenbouwersPlus. Met als meest bijzondere punt, dat er geen dag geweken is van de gemaakte planning. In ons geval een planning van 5 weken, met veel variabelen en disciplines.

De monteurs zijn het type: “goede jongens uit de buurt.” Ze zijn netjes, behulpzaam, gezellig en gespecialiseerd. De zorg waarmee de werkzaamheden zijn uitgevoerd én opgeruimd gaven ons enorm veel rust en het vertrouwen in een goede afloop. De rol van projectbegeleider is Robert op het lijf geschreven, bij elk vinkje op de planning een kort contact en/of bezoek en waar nodig meteen actie.

De keuken is precies geworden zoals mijn vriendin voorspeld heeft en we zijn dan ook meer dan tevreden over het mooie resultaat! Werken met KeukenbouwersPlus is echt een aanrader!

Peter (Cuijk) maart 2019

Mijn ervaring met keukenbouwersplus is erg goed. Komen netjes van te voren kijken, geven advies en denken mee, wat ik zeer waardeer. Geven duidelijkheid in prijs en geven je ook de ruimte om naar aanleiding van de offerte nog wat klusjes ( alsnog ) in eigen hand te nemen.
Mensen die bij je komen zijn vakkundig en die denken ook met je mee, zodat het geheel een prachtig plaatje is geworden.
Al met al erg goed gewaardeerd en zal Keukenbouwersplus zeker bij vrienden of familie aanbevelen.

Frank en Ellen (St. Hubert) maart 2019

Twee weken geleden is onze nieuwe keuken geplaatst. Ook de voorbereidende werkzaamheden zijn door Keukenbouwersplus uitgevoerd. De samenwerking is uitstekend verlopen. Alles is uitgevoerd conform de vooraf toegezonden planning. Er wordt heel zorgvuldig gewerkt door prima vakmensen. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

Aad Koeman maart 2019

Over alle facetten aangaande de montage ben ik buitengewoon tevreden. Het begon met het inmeten van de keuken, waarbij alle details werden genoemd en besproken op een wijze waarbij kennis en inzicht duidelijk naar voren kwam. Er werd daarbij tevens een strakke planning afgesproken en de uitermate gedetailleerde offerte was al snel in mijn bezit.
Toen door omstandigheden de lanning moest worden aangepast werd dat heel aangenaam opgelost, alweer op duidelijke en vriendelijke wijze.
Elk afgesproken onderdeel van de planning werd juist uitgevoerd, door mensen met kennis van zaken, vriendelijk en in een hoog werktempo. Eerlijk gezegd kan ik geen verbeterpunten noemen, want ik ben over alles zeer tevreden. Als mij dat gevraagd wordt zal ik Keukenbouwersplus altijd van harte aanbevelen.

Pierre en Marianne, Ottersum maart 2019

Wij zijn erg tevreden over het werk wat geleverd is door Keukenbouwersplus. Er was een goede planning gemaakt. De afspraken zijn heel goed nagekomen, de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er was goede communicatie. Vriendelijk personeel, die geen 9-5 mentaliteit hebben maar soms lage dagen maakten. Het werk dat gepland was moest af!
Wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze keuken geleverd door Gemar en geinstalleerd door Keukenbouwersplus.

Frank en Marly maart 2019

Na aankoop van onze keuken kwamen we automatisch bij Keukenbouwersplus terecht voor het plaatsen van de keuken. Het viel ons meteen op hoe goed de samenwerking tussen de winkel en Keukenbouwersplus geregeld is. De planning verliep namelijk perfect! Bij het inmeten kregen we de gelegenheid om afspraken te maken over wie welke voorbereidende werkzaamheden ging uitvoeren. Zo hebben we zelf de sloop en container geregeld en hebben we voor de rest lekker veel aan de vaklui overgelaten. Er werd een duidelijke offerte met mooie planning gemaakt. De werknemers van Keukenbouwersplus stellen zich erg flexibel op. Zo konden we ook aanpassingen doorvoeren tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk waren er ook wat tegenslagen maar die zijn begripvol en flexibel benaderd. Hartelijk dank!

Frank en Marianne maart 2019

Bij ons is de verbouwing uiteindelijk niet doorgegaan. Maar toch alle lof voor Keukenbouwersplus. Ze hebben veel tijd aan ons besteed en we waarderen de service die ze telkens verleenden door ons steeds tussendoor op de hoogte te houden enorm. Dat maak je in deze tijd niet veel meer mee.

Familie van Bilderbeek (Tilburg) maart 2019

Keukenbouwersplus heeft bij ons het voorbereidend werk (pluswerk) en de keukenmontage gedaan. Wij zijn heel erg tevreden over dit team. Vakkundige mensen die hun vak verstaan en ook nog eens heel netjes werken. Keukenbouwersplus heeft ons echt de zorgen uit handen genomen. Offerte was ook heel duidelijk en transparant. Nogmaaals: de werkzaamheden zijn heel soepel en volgens afspraak verlopen. Wij raden Keukenbouwersplus dan ook zeker iedereen aan.

Jan en Petra, Venray maart 2019

Onze keukenverbouwing in januari 2019 is volgens afspraak uitstekend verlopen. Strakke planning en goede vakmensen. We kregen ook nog enkele tips van de mensen die de werkzaamheden verrichtten. Overleg met Robert voor en tijdens de verbouwing en verliep uitstekend en was zeer prettig.

familie van Vliet (Boxmeer) maart 2019

Vandaag zijn met het schilderwerk de puntjes op de i gezet van de keuken.Graag willen we je bedanken voor de goede zorgen van begin tot eind bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Van je eigen eerste opname hier tot en met iedereen die we via jou hier thuis gehad hebben, allemaal hebben ze niet alleen in onze ogen top werk geleverd maar ook nog eens netjes gewerkt en stuk voor stuk zijn het plezierige mensen om over de vloer te hebben.

Elly en Jan ten Katen (Cuijk) maart 2019

Wij zijn enorm tevreden over de manier waarop de afgelopen 10 dagen onze keuken is verbouwd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vooraf een duidelijk overzicht wat ons te wachten stond. Ook tijdens de werkzaamheden verliep alles in goed overleg. Het was een heel prettige samenwerking met alle mensen die tijdens deze verbouwing bij ons over de vloer zijn geweest. Kortom: dit bedrijf is echt een aanrader!

Annemarie Ursulmann (Tilburg) maart 2019

De Klein Keukenbouwersplus heeft bij mij het voorbereidende werk gedaan voor een nieuwe keuken en de montage ervan. Ik heb bijzonder prettig samen gewerkt met Mark en ook de monteurs; goede tips en beantwoording van vragen, de monteurs zijn kundige en harde werkers, er wordt netjes met je huis omgegaan en alles opgeruimd. Ook bij het nawerk staan ze klaar, mocht er nog wat zijn.

Simone (Zeeland) maart 2019

Mijn eerste koopwoning, mijn eerste nieuwe keuken, stress alom! Totdat Mark mijn keuken kwam inmeten en een offerte maakte. Vanaf dat moment kwam er rust, heldere en duidelijk communicatie en vooral ook snel, zo ook de planning!! Vanaf de eerste dag, zoveel vakwerk!!! Topteam, een aanrader voor een ieder!!

Annette en Paul Thijssen - Oosterhout oktober 2018

Wij zijn zeer tevreden over de offerte (gedetailleerde beschrijving), de planmatigheid waarmee u te werk gaat (en alles volgens planning uitvoert) en de kwaliteit en het vakmanschap van uw medewerkers. Wat een plezier om deze mannen aan het werk te zien! Verder ging de uitvoering, daar waar dat nog nodig was, in goed overleg. Ik heb de Klein Keukenbouwersplus in Oosterhout bij 2 mensen aanbevolen.

Jolanda en Henk - Best oktober 2018

Van begin tot einde is alles op een zeer professionele wijze gepland/uitgevoerd door mensen die hun VAK verstaan.
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en niets is teveel voor ze, ruimen na de werkzaamheden alles keurig op.

Lesley en Wendy Tilburg september 2018

Wij zijn bijzonder goed geholpen en het zijn een prima stel vaklui, die meedenken en actief reageren.
De contacten verliepen vlot en heel direct, stel ik erg op prijs.

Bart en Esther oktober 2018

Allereerst zijn we erg tevreden met het geleverde werk. De verschillende vakmannen waren goed bereikbaar en het contact was prettig. Verder werden onverwachte zaken snel en vakkundig opgelost. Het is echt vakwerk en de werkwijze is erg professioneel. Wij genieten van onze keuken.

Jasper Breda september 2018

Vanaf het eerste contact voor het inmeten tot aan de laatste installatie liep alles Keukenbouwersplus perfect. In overleg met de planner hebben we afspraken gemaakt over wat we zelf zouden doen en wat de monteurs van keukenbouwersplus zouden doen. Hierbij hebben we wat ruimte gelaten voor eventueel meer of minder werk. Alle heren (want dat zijn het) die we over de vloer hebben gehad, hebben duidelijk plezier en eer in hun werk en dat zie je in het eindresultaat! Een absolute aanrader als u toe bent aan een nieuwe keuken!"

Jeroen augustus 2018

Begin april 2018 is de door ons bij Marquardt Alexandrium bestelde keuken door Keukenbouwersplus geplaatst. Niet beseffend dat Marquardt de montage zou uitbesteden waren wij bij aanvang daarvan wat sceptisch. Iets wat absoluut niet nodig bleek te zijn. Van Keukenbouwersplus stonden ’s ochtends vroeg 2 monteurs op de stoep. Echte “oude” rotten in het vak. Henk en Gerard hebben de gehele dag keihard en secuur doorgewerkt. Geen geleuter, geen lange pauzes en zeker geen 9-5 mentaliteit. Ook het opmeten, plaatsen, onderdelen op maat maken; het ging allemaal even secuur en vakkundig. Jammer was dat de keuken, overigens buiten hun schuld om, na deze dag hard werken niet af was. Een keukenlade bleek te diep en de granieten spatranden en achterwand konden pas opgemeten en dus geplaatst worden nadat de keuken stond. Deze twee restpunten zijn later door een ander bedrijf uitgevoerd en jammer genoeg niet door Keukenbouwersplus. Afgaande op de zeer goede ervaring met Keukenbouwersplus heb ik sterk het vermoeden dat de restpunten dan veel sneller en in 1x (en niet pas na ruim 4 maanden) waren opgelost. Kortom, bij deze een pluim voor Keukenbouwersplus en speciaal voor de 2 “oude” rotten.

Familie H. Oosterhout augustus 2018

Wij zijn uiterst tevreden. Goede, vriendelijke vaklui die de term “ontzorgen” volledig hebben waargemaakt.