Neem eens een kijkje in de meeste huizen in Nederland. Wat zie je dan?

Gezelligheid in de keuken. Samen in gesprek, kokkerellen en genieten van eten. Lachen. Een kaartje leggen. Huiswerk maken aan de keukentafel.

De keuken is de enige echte gezinskamer. Het hart van het huis. Vind je het gek dat wij graag helpen om van zo’n belangrijke ruimte iets moois van te maken?

 

 

Wij zijn er voor keukenretailers

Wij verzorgen voor keukenretailers, die hun klanten hoogkwalitatieve keukenmontage willen aanbieden, de planning en inzet van vaktechnische monteurs. Onze monteurs zijn ervaren professionals die hun klanten bovendien actief en op plezierige manier betrekken bij de keuzes die op een montagedag voorbijkomen. En daar blijft het niet bij. Voor uw klanten die technische expertise kunnen gebruiken voor een keukenverbouwing zijn onze monteurs ook beschikbaar. We bieden deze klanten bovendien een persoonlijke projectleider aan. Hij is gedurende het gehele project tot en met de nazorg steeds bereikbaar voor vragen. Want wij houden van korte lijntjes. Eén aanspreekpunt voor een stressvrij project. Daar staan wij voor.

 

 

Wij verzorgen het vakkundig inmeten van de keukenruimte

Voor keukenexperts is het geen nieuws dat het vakkundig inmeten van de keukenruimte de basis is van een mooi eindresultaat. Vakkundig inmeten is een precisie-taak. Het moet niet alleen volledig gebeuren (niets vergeten) maar ook tot op de millimeter kloppend zijn. Het is dus een taak die veel concentratie vraagt.

 

Onze inmeters hebben veel ervaring opgebouwd. Ze weten wat ze inmeten. Ze werken op een georganiseerde manier en in een vaste volgorde. En voordat ze de deur achter zich dicht trekken controleren zij nogmaals of ze compleet zijn. Dat draagt bij aan de precisie die we willen.

 

Veel keukenretailers vinden het überhaupt prettig dat Keukenbouwersplus het inmeten regelt en uitvoert.  

 

 

Onze monteurs doen zaken in maken

Met ambacht en probleemoplossend vermogen maken onze monteurs van elk project bij uw klant een succes. Hun allerbelangrijkste gereedschap bestaat uit hun inzet, hun gouden handen en hun timmermansoog. Maar ze beschikken natuurlijk ook over koffers vol gereedschap, zaagmachines, mobiele hefbruggen, digitale meetapparatuur en een professioneel ingerichte bedrijfswagen.

 

 

 

Software is bij ons net zo belangrijk als een Schroevendraaier

Keukenmontage is bij ons meer dan techniek. Zo wordt er bijvoorbeeld veel data digitaal uitgewisseld (zoals technische tekeningen, planningsgegevens en

uitwisseling van opleverpunten). Er is regelmatig contact tussen de keukenzaak, onze planners, onze monteurs en de consument, en alle afspraken moeten goed worden vastgelegd, snel met elkaar worden gedeeld en worden opgevolgd. Op ons dashboard kunnen we alle lopende projecten actief volgen en (bij)sturen. Zonder software is het onmogelijk de beste montageservice en de beste klantervaring te leveren. En dat is wel waar wij voor gaan; de beste montage + de beste service. We hebben niet voor niets twee plusjes in ons logo opgenomen.

 

 

 

 

Wij hebben bij Keukenbouwersplus onze twintigjarige kennis van het vak in maatwerksoftware vertaald. We hebben er 1,5 jaar aan gewerkt om de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg van keukenmontage te ondersteunen met digitale plansoftware. Onze software is voor 100% speciaal ontworpen voor keukenmontage en reikt van kantoor naar de werkplek van de monteur tot de keukenzaak.

Ellen | Planner
Als planner ben ik elke minuut van de dag de spil tussen keukenzaak, monteurs en klanten. Alles leg ik vast zodat ik elk project kan monitoren en bijsturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We vinden prettige klantcommunicatie net zo belangrijk als technisch inzicht

Natuurlijk zijn klanten kritisch op een goed gemonteerde keuken. Er is veel geld uitgegeven en het is volstrekt logisch dat de klant eist dat de keuken er aan het eind van de installatie tip-top bijstaat. Maar voor echte klanttevredenheid is meer nodig, vooral communicatief. Onze monteurs leggen uit wat ze (gaan) doen. Ze betrekken de klant actief bij de keuzes die op een dag gemaakt (moeten) worden. En ze lopen aan het eind van de dag de keuken zorgvuldig samen met de klant na. Ze leggen eventuele opleverpunten digitaal vast zodat we ze scherp kunnen opvolgen en snel voor service kunnen terugkeren. Wat de klant zich zal herinneren is dat Keukenbouwersplus vakkundig en meedenkend is en helder, vriendelijk en correct met klanten omgaat. Vanzelfsprekend straalt dit af op de keukenzaak die ons heeft ingeschakeld.

 

 

5 dagen na de montage weet de klant wanneer de service plaatsvindt

Direct na de keukenmontage wisselen wij het opleverrapport digitaal met u uit. U kunt daar uw reactie in plaatsen waarna wij voor u het servicebezoek met de klant inplannen. Keukenbouwersplus neemt dus het plannen en uitvoeren van het servicebezoek ook uit uw handen. Het is overigens erg prettig voor de klant om zo snel na de montage te horen wanneer de servicepunten worden afgewikkeld. Klanten zijn daar altijd erg blij mee omdat ze dan weten waar ze aan toe zijn.

 

 

Recensie

In januari 2019 hebben we onze keuken van Grando Keukens laten plaatsen door Keukenbouwersplus. Dit montagebedrijf dat de keukenzaak had ingezet voor de plaatsing was vakkundig, meedenkend en correct. Ze hebben vóór levering ook onze keukenruimte nauwkeurig opgemeten en vooraf handige tips meegegeven. We werden op de dag zelf vaak betrokken bij de keuzes tijdens de montage. Er werd nauwkeurig gewerkt. Aan het eind van de middag hebben we samen de keuken zorgvuldig nagelopen. Kortom een prima bedrijf dat helder en prettig communiceert en netjes werk aflevert. Zonder verrassingen achteraf. Onze complimenten!

 

 

Stressvrije keukenmontage

Keukenbouwersplus streeft naar stressvrije keukenmontage voor keukenzaak en uw klanten.

 

  • Alle informatie voor uw klant ligt vast in onze montagewijzers. Zo kunnen ze altijd alles rustig nalezen.
  • Onze ervaren monteurs ondergaan een zorgvuldig selectieproces en zij worden met grote regelmaat begeleid in hun technische ontwikkeling.
  • Wij zijn telefonisch uitstekend bereikbaar en bij verbouwingsprojecten geldt dat ook voor de projectleiders.
  • We willen dat u en uw klanten er volledig zeker van zijn dat elk aspect van de montage op tijd, conform afspraak en op een veilige en correcte manier is uitgevoerd. Ons werk is pas klaar als alles, inclusief opleverpunten, tot volle tevredenheid is afgewikkeld. Daar zorgt onze planning voor.

 

 

Keukenmontage is een gespecialiseerd vak

Veel mensen zijn technisch handig maar slechts weinigen beheersen het keukenmontagevak van a tot z of hebben het detaillistische oog dat nodig is om de nodige precisie in het totale proces te bereiken. Laat de werving, opleiding, planning en inzet van vakbekwame keukenmonteurs aan ons over. U kunt zich dan volledig focussen op de verkoop van droomkeukens en innovatieve concepten.

 

Dat klinkt als win-win-win.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Stel uw vraag of maak een afspraak