De keukenruimte verbouwen of aanpassen

Een nieuwe keuken kan alleen worden gemonteerd als de ruimte voldoet aan alle technische eisen en leidingen op de juiste plek liggen. In veel gevallen moet de keukenruimte aangepast worden om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen.

 

Wij noemen dit het "pluswerk" van de keuken. Denk bijvoorbeeld aan: demontage en afvoer van de oude keuken, elektra- en loodgieterswerk en vloer- stuc- en schilderwerk. Maar ook aan de uitbreiding van de meterkast (bijvoorbeeld vanwege de overstap op inductiekoken) of het aanbrengen van voorzieningen ten behoeve van de afzuigkap.

 

Voor een goed eindresultaat is goed uitgevoerd pluswerk essentieel. De werking en een mooie uitstraling van de nieuwe keuken hangt hier voor een groot deel van af.

Bas | Installatiemonteur
Goed uitgevoerd pluswerk is ontzettend belangrijk. Het moet precies en netjes gebeuren. Alleen dan heb je een mooi resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De specialisten van Keukenbouwersplus zijn met hun kennis en ervaring dé juiste vakkrachten voor deze bouwtechnische werkzaamheden. Een belangrijk voordeel is dat al het werk (pluswerk & montage) in één hand ligt: Eén aanspreekpunt, één planning, één uitvoering en één eindresultaat. Dat geeft duidelijkheid, comfort en rust.

 

 

Direct na ons bezoek een offerte

Als wij de keuken komen inmeten, kunt u meteen met ons bespreken welk pluswerk bij u nodig is. Ook kunnen we u adviseren over de beste werkwijze zodat de kwaliteit goed is en de kosten beheersbaar zijn. U ontvangt van ons dezelfde dag nog een duidelijke offerte.

 

De planning van de werkzaamheden stemmen wij af op de keukenmontage. Zo is de periode van verbouwen zo compact mogelijk. Ook houden wij rekening met de droogtijd van stucwerk zodat vochtproblemen voorkomen worden.

Robert | Projectleider
Ik kom uw keuken inmeten. We bespreken meteen of er pluswerk uitgevoerd moet worden.

 

 

 

 

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Stel uw vraag of maak een afspraak